Кадри: Нова телевизияСкандали се разразиха между участниците в Хелс китчън

...
Кадри: Нова телевизияСкандали се разразиха между участниците в Хелс китчън
Коментари Харесай

Крясъци, блъскане и обиди в Хелс китчън

Кадри: " Нова телевизия "

Скандали се развихриха сред участниците в Хелс китчън довечера. След като не се оправиха с резервацията си, членовете на " аления " тим бяха пратени от началник Ангелов в общежитието със заръката да се върнат с двама номинирани.



Между тях започнаха кавги. Първи си закрещяха Никол и Чоткин. След това Симона ядоса Никол, защото я номинира, предпочитайки да остави Чоткин. Готвачката от академията " Кордон Бльо " побесня и излезе от стаята, стартира да блъска и крещи. Останалите се пробваха да я успокоят, а след ритник в стената тя се закани, че ще направи всичко, с цел да изгони Чоткин.



След това Стефани стартира да се кара със Симона, откакто по-рано в кухнята последната се обиди, че ръководещата кухнята й изсипа салата върху главата. Стефани се оплака, че Симона й се разкрещяла откакто я помолила нещо, макар че управлява кухнята.



Тук се намеси Димитър, който има връзка с 20-годишната смолянчанка. Той атакува Стефани за държанието й, а тя му отвърна: " Разбирам, че ти е половинка, само че не бъркай положителните дипломатични връзки с другарството. И аз имам общи наблюдения за теб, че си двуличник, само че не го разясня. Аз другари тук нямам ".



" Единият ден си подготвена да се сбиеш с някой, на другия ден си му първа приятелка. Поведението ти е грозно, не сме длъжни да те слушаме по какъв начин крещиш ", сподели на собствен ред Димитър.

" Ама и аз чувам жена ти от заран до вечер по какъв начин ми пее. Митко, работата в кухнята и другарството нямат нищо общо ", отбрани се Стефани, след което чу обидни думи към себе си от Митко: " Онзи ден изглеждаше като селянка, не е красиво ".

След това Стефани се обърна към Симона с думите: " Разликата сред мен и теб е 10 години. Когато преживееш всичко, което аз, ще те забележим. Ти в този момент искаш някой да те хване за ръката и да те води ".

Малко по-късно Стефани написа на записка " Още няма да си вървя от Хелс Китчън. Без черна куртка не си потеглям ", като постави листа хартия постави под възглавницата си.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР