Кадри: Нова телевизияПредаването На кафе по Нова телевизия слиза от

...
Кадри: Нова телевизияПредаването На кафе по Нова телевизия слиза от
Коментари Харесай

Гала също слиза от ефир

Кадри: " Нова телевизия "

Предаването " На кафе " по " Нова телевизия " слиза от ефира, призна водещата Гала. Тази седмица ще е последна за сеона, след което 56-годишната плевенчанка и сътрудниците й излизат в заслужена лятна почивка.

" Това е последната ни седмица за този сезон дружно. Започваме с доста въодушевление, ще имаме доста радостни срещи ", сподели Гала на старта на днешното издание на шоуто си.



" На кафе " остана в ефира една седмица повече от конкурентното си " Преди обед " по БТВ. От през днешния ден то е във почивка като по канала вървят определени моменти от миналия ефирен сезон. Както е известно, Сашо Кадиев разгласи, че се разделя с продукцията след 12 години в нея и в този момент интригата е кой ще бъде неговият заместител до Деси Стоянова като водещ.

Наесен " На кафе " се завръща в ефира, като вървят спекулации дали екипът ще е в цялостния си състав. Гала има петима панелисти - журналистката Кристина Патрашкова, оперният артист Юлиан Константинов, манекенката Ромина Андонова-Тасевска, писателят Георги Блажев и артистът Дарин Ангелов. Някои от тях са от няколко години дружно с плевенчанката, а други са от 2-3 сезона. Не е ясно дали Гала ще резервира петимата си сътрудници или ще се раздели с някои от тях както стори преди време с Илиян Любомиров и Ева Веселинова. Според част от феновете, продукцията има потребност от нови лица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР