кадри Нова телевизия, PixabayНа 13 февруари в предаването “На кафе

...
кадри Нова телевизия, PixabayНа 13 февруари в предаването “На кафе
Коментари Харесай

Не е шега! На рождения ден на Гала по света се празнува Галентиновден

кадри Нова телевизия, Pixabay

На 13 февруари в предаването “На кафе ” беше празнично поради рождения ден на водещата Гала. Панелистите на шоуто нахлуха в гримьорната на огромната звезда на Нова телевизия и я изненадаха с всички празнични атрибути – огромен букет, шампанско, торта и конфети.



Настана огромна радостна блъсканица и честитенето на празника се проточи толкоз, че тортата леко се подпали. Наложи се сътрудниците да подканят настоятелно Гала за духне свещите незабавно.

С подканване “Духай бързо! ”, Гала се насочи към красивата торта, само че направи огромна пауза, с цел да си намисли предпочитание.



На влизане в студиото над водещата и панелистите избухнаха конфети, които покриха всичко и леко ги затрудниха да си правят работата.

Любопитен факт е, че 13 февруари, рожденият ден на Гала, по света се отбелязва като Галентиновден (Galentine’s Day). Той е директно обвързван с Деня на влюбените и празника на Св. Валентин, именуван и Валентиновден.



Това е нещо като успокоителен празник, в който да покажеш обичта си към приятелите. Това е мотив за събиране на дамски компании. Набиращата известност традиция е и нещо като ден на разрушените сърца, които нямат необикновен мотив да честват Деня на влюбените.



Този забавен факт заяви Лора Капустина – Милев. Блогърката към този момент втора седмица взе участие в предаването на Гала като панелист и се оправя сполучливо с тази роля. Много е евентуално тя да запълни за непрекъснато вакантното място на Ромина, която в този момент води “Съдебен спор ”.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР