Кадри: Нова телевизияОтпадналата отИгри на волята Виолета отправи видеообръщение към

...
Кадри: Нова телевизияОтпадналата отИгри на волята Виолета отправи видеообръщение към
Коментари Харесай

Виолета постави всеки на мястото му в Игра на волята и се разплака

Кадри: " Нова телевизия "

Отпадналата от " Игри на волята " Виолета насочи видеообръщение към останалите участници в риалитито. Вчера брокерката на недвижими парцели от Съединени американски щати отпадна на арената в борба против огромния си зложелател - милионера Мартин Николов-Елвиса.

" Здравейте, финалисти! За страдание злото при вас се върна. Мартине, 1:1 сме. Победи ме във физическата игра, само че аз тебе те победих в обществената. Ако би трябвало да съм почтена, не заслужаваш да си на финала, тъй като не мисля, че има какво положително да покажеш на външния свят ", стартира тя.



" Думите, които сподели за мен, че злото се е върнало, това към този момент е много неуместно изявление, в случай че тя самата вика на себе си Круела да вил. Не виждам по какъв начин този човек може да каже на мен злото. Но по този начин или другояче тя няма по какъв начин да каже нещо хубаво за мен. Приемам думите й с подигравка. Не може да ме засегне по никакъв метод ", отвърна пред камерите Мартин.

" Момчи, добър си на арената, остроумен си в обществената игра, само че не искаш да я играеш. Стоиш настрани. Когато би трябвало да има някаква полемика за нещо, за някого, някаква тактика, Момчи безшумно по терлички се измъква, с цел да може да не е там и да не може да вземе някой да му търси позиции или мнение, да не може да влиза в спорове и интриги, което е хитрата страна на самотната тактика - да разчита единствено на физическите си качества, и никаква обществена игра ", продължи тя за Момчил Василев.

" Това е съвсем правилно, от позиция на това, че аз заобикалям интригите, само че не за да играя по-добра обществена игра, а аз просто доста много ненавиждам интриги ", отговори 25-годишният финалист.

" Мастагарков, доста си добър, човек, не си за тази игра. Ти си прекомерно добър. Искам да се научиш да ми малко по-твърд и да не разрешаваш на хората да те наскърбяват ", сподели тя на футболиста Благо Мастагарков.

" Виолета сподели, че аз съм толкоз добър, че чак не съм за тази игра, тъй като тя знае, че тази игра със единствено положително не се играе. Но ето, че има и различен профил - профилът на добряка, който все пак се оправя, върви напред и с всяка последваща крачка стига до край ", разяснява той

" Дунев, ти играеш самичък, аз неведнъж съм го казвала, че твоята игра не е в обединения, а се опитваш да играеш самичък, само че тази игра не се играе самичък. Искаше ми се да вземеш позиция в някоя коалиция и да държиш на позицията си или когато някой ти желае мнението да го дадеш. А не да вървиш където духа вятъра ", сподели тя на олимпийския вицешампион по спортна гимнастика Красимир Дунев.

Тук коментар направи Мартин: " Беше малко по-мека с Дунев, което е малко лицемерно. Тя твърди, че не е лицемерка и си споделя всичко в очите. Не видях да споделя на Дунев нещата, които всички знаят и които сподели и на мен за него ".

" Рълев, за твоите години ти си неповторим. Изключително доста мъжки се държиш, ти си човек с основно " Ч ", и си извънредно добър на арената. Няма детайл, в който да те бутнат ", похвали Виолета зъботехника Иван Рълев, с който бе много близка.

Накрая тя се обърна към щерка си Денислава, като не можа да сдържи сълзите си: " Дени, доста те обичам, мамо. Давам ти цялата си мощ, цялото си сърце и цялата си душа. Искам да покажеш какъв брой си мощна. Аз влязох с фантазията да видя жена победител в " Игри на волята " за първи път и към момента считам, че тази жена може да си ти. Много мощно имам вяра в теб. Така че върни моята половинка от сърцето ми с победа, мамо. Много те обичам ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР