Кадри: Нова телевизияОт днес Гала и предаването На кафе са

...
Кадри: Нова телевизияОт днес Гала и предаването На кафе са
Коментари Харесай

Виктор и Мира посрещнаха Гала по пътя към новото й студио

Кадри: " Нова телевизия "

От през днешния ден Гала и предаването " На кафе " са в ново студио. То се намира в постройката, в която се реалокира цялата " Нова телевизия ". 



" Същото е студиото, само че е в новия ни дом. След четири години в един доста прелестен студиен комплекс, към този момент си имаме лично жилище. В тази постройка, която преди три месеца стана бизнес постройка на годината. Тя е основана единствено за нашата медия с голям студиен комплекс. Само дисплеят, който виждате зад тила ми, е 130 квадрата. Истинско наслаждение е да работим тук всички чиновници на " Нова телевизия ". Удоволствието е още по-голямо, тъй като ви сервира доста първокласен ефирен артикул ", сподели тя и потегли към студиото.



Малко след входа я посрещнаха лицата на утринния блок на медията - Виктор Николаев и Мира Иванова. " На добър час, да ви е независимост, да ви е постоянно светличко в студиото. Добре пристигнали, паркирахте, настанихте се. Ние се усещаме като вкъщи си. Първо се губехме първоначално ", сподели Виктор, а Мира добави, че към момента й се случва да се губи по коридорите на новата постройка.



" Водете ме, тъй като ще се изгубя ", помоли ги Гала, след което ги " приклещи " и ги накара да й обещаят, че ще й гостуват в предаването.



" Пожелаваме ти триумф. Има едно предизвикателство до момента в който свикнете, да не ти блокира нищо. Всичко е в положителни ръце ", нахъса я Виктор.



След това Гала мина през апаратната, където бе посрещната от екипа си, след което сподели съблекалнята си, гримьорната и най-после влезе в студиото. Там я чакаха панелистите й Ромина Андонова, Юлиан Константинов, Кристина Патрашкова, Георги Блажев и Дарин Ангелов, който я прегърна.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР