кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и

...
кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и
Коментари Харесай

Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го споделиха най-добре: България не заслужава това!

В Деня на детето българските депутати взеха решение да се държат като детски хулигани и съвсем съумяха да провалят един от най-хубавите дни в годината.

Физическите и словесни конфликти в Народното събрание възмути всички, само че може би най-хубавата реакция на грозните подиуми в Народното събрание беше на водещите на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Мира Иванова.


Днес на посетители в “Здравей, България ” бяха деца, които помагаха на екипа на предаването.
На финала му те трябваше да приключат с положително въодушевление, смехории и закачки. Виктор и Мира даже се пошегуваха, като смъкнаха столовете си, с цел да са на равнището на растежа на децата.



Забавата обаче внезапно секна и усмивките застинаха поради незабавното включване от пленарната зала, където депутатите се плюха, драха по лицето и си чупиха очилата.

Водещите нямаше какво друго да създадат, с изключение на да се извинят на децата, че възрастните им скапват празника с нелепостите си. Виктор Николаев и Мира Иванова някак естествено попитаха децата какво мислят за държанието на националните избраници.



“Много грозно за нашата държава… Позор! България не заслужава това нещо ”, с тези тежки, само че доста точни думи малчуганите нарекоха непристойното държание. Те бяха безапелационни, че с тях би трябвало да се постъпи като с учениците, когато стартират да си протягат ръка – да бъдат изгонени и осъдени.

Грозните прояви на политиците прекъснаха диалога на водещите и децата в студиото, който беше много занимателен. Мира и Виктор попитаха децата какви желаят да станат като пораснат и едното от тях сподели, че ще стане юрист.

“Много клиенти ще имаш, както е тръгнало в последно време ”, разяснява Николаев.

Друго дете пък сподели, че желае да стане детектив. “И за теб ще има работа ”, засмя се водещият.

Третото дете сподели, че в като порасне желае да е фармацевтка, с цел да оказва помощ на хората.



“Ще им даваш ли медикаменти без рецепта? ”, попита Виктор.

“Да… ааа, не! ”, отговори детето, което първо не усети леката измама във въпроса, само че бързо се поправи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР