Кадри: Нова телевизияЖители на няколко старозагорски села излязоха на протест.

...
Кадри: Нова телевизияЖители на няколко старозагорски села излязоха на протест.
Коментари Харесай

Жители на старозагорски села излязоха на протест заради неремонтиран от 40 години път

Кадри: " Нова телевизия "

Жители на няколко старозагорски села излязоха на митинг. Те блокираха за следващ път придвижването по третокласния път Обручище - Мъдрец.Причината е неприятното положение на пътния сектор, който не е ремонтират повече от 40 години. През март тогавашният министър на районното развиване и благоустройство Гроздан Караджов даде обещание да стартират незабавни поправки, да бъде разгласен конкурс, само че това по този начин и не е станало, настояват недоволстващите, оповестява " Нова телевизия ".



От митинга се включи репортера Георги Манев. " Отстрани е задължението на 14 март, който е поел министър Караджов, само че той по този начин и не е изпълнен. Запълнени са част от дупките, само че има голямо проваляне на надлеза. Хората не желаят повече да бъдат лъгани от държавни управления ", сподели той.

Представителка на АПИ разкри, че публични поръчки са извършени и са определени реализатори, като следва сключването на договорите.

Хората обаче не имат вяра. " Когато се чака главен ремонт, не се вършат частични пълнения на дупки. Тук се разходва единствено национална пара. Министърът даде обещание, няма никой. Кой ще разпише. Обръщам се към премиера и президента. Да подпишат, тъй като ще стане това, което стана на " Струма " и " Тракия ". Тогава кой ще бъде отговорен ", попита един от протестиращите.

" Идете на моста да видите какво става. Онзи ден един камион с палети се обърна. Ами в случай че беше рейс с деца? ", попита различен от недоволстващите.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР