Кадри: Нова телевизияИзключително драматично протече последната елиминационна битка преди полуфиналите

...
Кадри: Нова телевизияИзключително драматично протече последната елиминационна битка преди полуфиналите
Коментари Харесай

Милионерът Мартин не послуша лекарите и направи немислимото

Кадри: " Нова телевизия "

Изключително трагично протече последната елиминационна борба преди полуфиналите в " Игри на волята ". В нея един против различен излязоха милионерът Мартин Елвиса и Денислава.



Трасето беше многокомпонентно и започва с обрати. В един миг Мартин получи мощни болки в ръката. Водещият Димо Алексиев го попита дали желае медицински брейк, само че той отхвърли. В един миг обаче самият участник изиска на терен да влезе доктор, който да види какво е положението му. 



Медицинското лице му сподели, че би трябвало да посети болница и в случай че ще продължи, това ще е на негова отговорност. Елвиса реши да продължи, като лекарката му замрази крайника със спрей.



" Ще играя доколкото мога. Трябва да давам образец на моите дъщери, че човек не би трябвало да се отхвърля ", сподели милионерът, а по-късно продължи да играе безусловно с една игра където може.



На едно от трудностите, което трябваше да премине още три пъти,  участникът искаше двуминутно наказване. 



Денислава първа преодоля трасето и стигна пет минути преди съперника си до игрословицата, на която трябваше да подреди известна поговорка на Жан Пол Сартр. Тя обаче по този начин и не можа да се сети коя е тя. За сметка на това Мартин бързо подреди " Адът това са другите " и завоюва.



" Не се усещам заслужен, не беше почтено, в тази фаза не би трябвало да има санкции ", сподели Николов.



Тук водещата Ралица Паскалева му сподели, че заключението на лекарския екип е било, че би трябвало да излезе. " Но ти остана. Лекарите споделиха, че в случай че паднещ единствено още един път, те ще спрат борбата. Ти просто не падна ", изясни водещата.



Денислава призна, че не му се сърди и двамата постоянно са били другари.



Мартин се завърна при останалите полуфиналисти - Рълев, Дунев, Мастагарков и Момчил, с превързана ръка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР