кадри Нова телевизия: Иван от Германия хвърли тежко обвинение към

...
кадри Нова телевизия: Иван от Германия хвърли тежко обвинение към
Коментари Харесай

Намери си майстора: Иван от Германия хвърли тежко обвинение към шеф Ангелов

кадри Нова телевизия: Иван от Германия хвърли тежко обвиняване към началник Ангелов

Шеф Ангелов нервира от ден на ден от участниците, които изгони като чувал с боклуци от предаването, а в това време не стопира да флиртува с Виктория, която надали има някакви огромни кулинарни качества.

Глас надигна към този момент един от тях Венелин, който се върна във Англия и показа, че се е почувствал извънредно от отношението на основния готвач.

Сега това направи и Иван Димитров.

„ Целта ми в Хелс Китчън беше да демонстрирам какво мога и да оказвам помощ на другите, само че без да се карам с тях, тъй като по принцип съм експлозивен “, това разкри в изявление с Гала Иван Димитров, който беше изпъден от предаването „ Това ми беше грешката, трябваше да виждам единствено себе си, само че не съм подобен човек, избирам хората да научат нещо от мен “, това показа Иван, който има лично заведение в Германия.



Той сподели също, че и откакто е напуснал изнервената конюнктура в кулинарното шоу, продължава да не схваща грубостта, проявена от началник Виктор Ангелов. Иван призна, че продължава да не може да си изясни, за какво всесилният водещ го е нарекъл „ вълк в овча кожа “.

„ Винаги съм гледал да върша нещо положително за другите, с цел да може тима да върви “, разяснява отпадналият участник.


Зрителите плакаха при отпадането му
Гала пък сподели, че това евентуално е било оценено, тъй като някои съотборници се просълзиха при неговото потегляне.

„ Разочарован съм, тъй като моята настройка беше за край “, сподели още Иван.



Неговото присъединяване в българското кулинарно шоу по Нова телевизия очевидно единствено е засилило предпочитание му да живее в Германия, където е и фамилията му.

Иван Димитров призна, че няма желание да се връща за непрекъснато в България, а единствено са летните ваканции.

Нещо повече, той изобщо не е спал, а по най-бързия метод побързал да се прибере в дома си.



Иванов описа и доста искрено, че българската кухня е много надалеч от признанието в Германия, където другояче са много известни източните храни. Той сподели, че е пробвал български ястия и акценти в менюто на ресторанта си, само че това не му носи триумф.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР