Кадри: Нова телевизияИгри на волята върви към своя финал, а

...
Кадри: Нова телевизияИгри на волята върви към своя финал, а
Коментари Харесай

Още един участник е аут от Игри на волята, останаха десет

Кадри: " Нова телевизия "

" Игри на волята " върви към своя край, а довечера отпадна още един участник.

Капитаните на Старейшините и Гладиаторите - Момчил Василев и Теодора Маринова, се изправиха в обичайна вторнична борба сред водачите на двете племена. Водещият Димо Алексиев обаче ги изненада неприятно преди старта, че изгубилият ще отпадне от риалитито за търсачи на мощни чувства.



Битката беше многокомпонентна и нямаше някакви силови детайли, които да са чисто мъжки или чисто женски и да дадат осезаемо преимущество на някой от двамата.



Надпреварата посред им бе много равностойна и съвсем до края нямаше изясненост кой ще бъде крайният победител.

Момчил и Теодора на няколко пъти променяха лидера в надпреварата и оставиха интригата за последните секунди.



В последна сметка Василев се оправи малко по-добре и съумя да завоюва.



Маринова си потегли от предаването и в него останаха единствено 10 финалисти. Това са Момчил и съотборниците му от Старейшините Краси Дунев, Денислава Стайкова, Мария Оряшкова, Виктория Пенелова и Михаил Кръстев, както и останалите единствено четирима Гладиатори - Благомир Мастагарков, Мартин Николов-Елвиса, Виолета Стайкова и Иван Рълев.

Още тази седмица ще останат единствено девет души в риалитито, защото след двете номинационни борби на следващия ден и в четвъртък двама от тях ще бъдат изпратени на елиминации и един ще си тръгне в петък.

С триумфа си през днешния ден пък Момчил натрупа 24 победи за сезона, с което изравни върха на Фифо от предходното издание на конкуренцията. С триумфа си той взе и още грошове, ставайки най-богатият в " Игрите ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР