Кадри: Нова телевизия и Телевизионният водещ Иво Танев коментира днешните

...
Кадри: Нова телевизия и Телевизионният водещ Иво Танев коментира днешните
Коментари Харесай

Иво Танев: Ицо Хазарта може да е решил да пише песен и това да бъде част от клипа

Кадри: " Нова телевизия " и

Телевизионният водещ Иво Танев разяснява днешните викания за оставка на вицепремиера по дейно ръководство Калина Константинова поради решението на държавното управление за преустановяване на проекта за разселване на бежанци от Украйна. Той даде мнението си и за жеста на депутата Христо Петров-Ицо Хазарта, който бе глобен поради междинен пръст.

" На опозицията това й е работата - да желае оставка. Опозицията в случай че беше на власт сега, несъмнено щеше да направи същото, в случай че не и по-лошо. Това да викаш оставка без да имаш действителна концепция какво ще направиш в случай че се подаде оставка, това е малко идиотско. Ицо Хазарта пък ще напише несъмнено ария и това ще бъде част от клипа. Може би за това го е направил - да има прекрасен клип, който да бъде гледан. Той си знае. Два пъти гледах нейното изказване (бел.а. на Калина Константинова) и ми се коства, че е много права. Друга позиция има, че може би има дезинформация за това, което ни се споделя. Но че има корист от страна на някои бежанци, това е реалност. Не всички са такива. Трябва може би да има отсяване, да се категоризират. Тези с крайните потребности, които са без коли, и са с едно пликче в ръка и с дете, на тях би трябвало да се оказва помощ ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Бежанците би трябвало да знаят едно - те не идват тук с предварителна резервация, това не е туристическа организация. Те не са обслужвани от туроператори. Това са форсмажорни условия и всичко става на момента. Тук и ние имаме виновност, тъй като сме слаби в организацията. Не считам, че госпожа Константинова е направила кой знае каква неточност, че опозицията незабавно да скочи и да желае оставка. Моментално да се желае оставка за такова нещо е доста едва ", счита още Танев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР