Кадри: Нова телевизияГала и предаването На кафе стартираха 22-ия си

...
Кадри: Нова телевизияГала и предаването На кафе стартираха 22-ия си
Коментари Харесай

Гала откри 22-рия си сезон в ефира в шармантна червена рокля и обяви: Отговорността ми е голяма 

Кадри: " Нова телевизия "

Гала и предаването " На кафе " стартираха 22-ия си сезон в ефира на " Нова телевизия ". Тя бе посрещната с осъществяване на песента " Губя надзор " на Миро, в осъществяване на една от участничките в известен риалити формат за надарени артисти.



55-годишната плевенчанка се появи в шармантна алена рокля под аплодисментите на сътрудниците си от панела. " Привилегия е, че стоя всяка заран толкоз доста сезони пред вас, всеки работен ден, привилегия, която дължа на вас. Благодаря ви за доверието. Благодаря и на екипа ми, че стои зад мен през всичките тези години. Освен привилегия, е и огромна отговорност цялото това нещо - толкоз доста телевизионни години да съм пред вас. Отговорност, поради която си мисля, че ви дължа някакво заричане за този 22-ри сезон, а то е - да се стараем да бъде доста високо, чак в облаците. Обещавам да сме доста огнени този сезон. Много се веселя ", сподели тя.



Гала още веднъж ще е в компанията на своите колеги-панелисти - оперният артист Юлиан Константинов, журналистката Кристина Патрашкова, някогашната Мис България Ромина Андонова-Тасевска, писателят Георги Блажев и артистът Дарин Ангелов. Последният гръмна бутилка шампанско и наля по една чаша на останалите в студиото, с цел да си кажат " наздраве " във връзка новото начало.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР