кадри Нова телевизия, Фейсбук/“Като две капки вода“Макар да минаха дни,

...
кадри Нова телевизия, Фейсбук/“Като две капки вода“Макар да минаха дни,
Коментари Харесай

Не, Дара не беше истинският победител в Капките, а друг

кадри Нова телевизия, Фейсбук/ “Като две капки вода “

Макар да минаха дни, успеха на Дара Екимова в „ Като две капки вода “ продължава да вълнува феновете. И в случай че за нейните почитатели това е следващото самопризнание за безспорния ѝ гений, то за ужасно доста хора оценката за нея в тъкмо това осъществяване онлайн е следващото доказателство, че у нас всичко е нагласено.

Без за отхвърлят дарбата на Дара, която се превъплати в Селин Дион, мнозина са безапелационни, че премията предходната неделя е трябвало да отиде другаде.



В страницата на шоуто във Facebook изобилства от мнения като тези:

Много съм разочарована от този епизод. Нямам нищо срещу Дара, само че Керана, Тома, Ралица & Димо бяха в пъти по-добри като фалшификати. А Влади Михайлов беше брилянтен. Той е същинският победител!

Ако още веднъж настройките спечелилия, няма да ви виждам. Владо трябваше да завоюва.

Жалко, че и в това предаване има „ наши хора “. Вчерашната победа на Дара беше съшита с бели конци!



По-добре да не си го припомняме, а най-добре – да не се повтаря. Пълно отчаяние от нагласения избор на победител. Толкова очевидно и жестоко, че чак необикновено. Обезцениха труда на Владо, което е доста тъжно. В същото време направиха извънредно неприятна услуга на Дара. Тя се ползваше със благосклонностите на публиката, само че към този момент името й ще се свързва с тази операция.

Освен за Владо Михайлов като PSY, суперлативи се изсипват и върху Яна Маринова, която след неуспеха си като Майкъл Джексън, като че ли се прероди в облика на Милена:

Браво, бе! Най-добрата й реплика досега!Творци като Милена са въплъщение на протеста, особеното, провокацията! Трябва да си много самоуверен и пъстър, с цел да изпъкнеш по този начин, изключително в тези години! Такива персони дават образец, трансформират настройки и мироглед!



О, даааа! Страхотна Яна, довечера! Това беше нейното осъществяване!

Направо учудващо добре…след предишния Майкъл Джексън. Браво!



Самата Дара изясни в „ На кафе “ на Гала, че признанието за нея в „ Капките “ е в действителност огромно. „ Когато стартира дейната ми кариера, беше пандемия. Така че аз познавам по-добре студиото. Все още се изучавам да съм мощна на сцената и да бъда другарка с нея “, изясни дъщерята на Ива Екимова и непрежалимия Дими от „ Сленг “.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР