Кадри: Нова телевизия“Дъщерята на популярния адвокат и бивш собственик на

...
Кадри: Нова телевизия“Дъщерята на популярния адвокат и бивш собственик на
Коментари Харесай

Шеф Манчев посече дъщерята на Тодор Батков в „Черешката“

Кадри: „ Нова телевизия “

Дъщерята на известния юрист и някогашен притежател на футболния „ Левски “ Тодор Батков – Калина, направи нещо неповторимо в „ Черешката на тортата “.



Младата певица с псевдоним K.Lina, която няма никакъв опит в кухнята, се показа извънредно добре в излъченото тази седмица предаване в ефира на Нова телевизия “.

Тя постави в дребния си джоб всички останали участници – диджей Айвън, Коцето Калки от „ Медикус “, изпълнителката на „ Наш`та система 4-4-2 “ Кали и свързаната с Италия Мария Елена Инфантино.



Младото момиче одобри гостите си в своя апартамент, като пред камерите призна, че огромната й пристрастеност с изключение на пеенето е рисуването.

Домакинята избра средиземноморско меню за своите посетители. Салатата й бе зелена, като в нея тя акцентира на съставки като чушки, репички и дресинг от медена горчица.



Предястието също изглеждаше много вкусно – скариди Саганаки. Основните на Баткова бяха две, като тя се съобрази с претенциите на гостите. Едната от гозбите бе риба фагрит, а другата – пилешко месо с пушена скаморца, сирене моцарела и песто. За гарнитура певицата употребява картофки с копър и масло.

Десертът също бе много забавен – торта „ Зайо-Байо “, или другояче казано морковена торта.



Тя бе показана пред камерите и по какъв начин меси, а Коцето Калки сподели, че която жена меси питка, скоро ще роди и ще помогне за прираста на българите.

На помощ на домакинята в един миг се появи нейният брат – предприемачът Тодор Батков-младши.



Именно негова била рецептата за скариди Саганаки. Те овкусиха ястието с узо и вино.
След това Калина реши да погали рибата, с цел да станела по-вкусна, а при желанието й да й попее, братът сподели, че това можело да няма добър резултат.



„ Ако Кей Лина не се е прицелила в плакета, то за Тодор Батков премията е непременно, тъй като той или е пръв или нищо “, разяснява зад кадър до момента в който течеше готвенето Кали.



След като подготви по-голямата част от ястията пристигна моментът, в който гостите дойдоха в дома на Баткова. Тя ги посрещна с балната си рокля и им предложи „ уелкъм дринк “.



След това всички се реалокираха на масата, а в един миг там се появи и гаджето на Калина – Румен Русев.

Той бе показан малко по-рано, защото бил приготвил специфична разядка. Оказа се, че мъжът прави музикалните й клипове и двамата доста се допълват.



После младото момиче призна й нещо за Тодор Батков: „ Баща ми пее, има невисок компактен глас, може да съм го наследила от него, обича възрожденски песни “.



След като бе сервирано главното ядене Коцето Калки леко се оплака: „ Недостатъкът е, че тази риба би трябвало да се сервира топла и димяща, тъй че човек при визията й да я изиска “.



При сервирането на морковената торта „ Зайо-Байо “ Мария Елена Инфантино призна, че е имала ирландско гадже и за това доста харесва подобен десерт. „ Всеки ден споделям, че не хапвам десерт, а в действителност всеки ден хапвам дерест “, сподели тя.



В края на вечерта Баткова предложения неин другар китарист, с който записва. Те извършиха нейно парче, а по-късно насочиха предизвикателство към гостите – да познаят известната ария, която свирят.



После домакинята им подари по един буркан с лютеница, както и книжки.



Дойде време и за оценките. Кали, Калки и Мария Инфантино й дадоха десятки, само че диджеят я ощети с една точка поради това, че съгласно него тортата е била суха, а салатата – увяхнала.



Така тя събра 39 точки, колкото и Кали. Айвън, Инфантино и Калки получиха надлежно 33, 37 и 38.



Вместо да насърчи младата Баткова поради старанието й без да е имала досег с готварството, началник Иван Манчев даде огромната премия на Кали.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР