Кадри: Нова телевизияБрутална елиминационна битка се проведе в Игри на

...
Кадри: Нова телевизияБрутална елиминационна битка се проведе в Игри на
Коментари Харесай

Топ участник си тръгна след зверска битка в Игри на волята

Кадри: " Нова телевизия "

Брутална елиминационна борба се организира в " Игри на волята " довечера. В нея един против различен се изправиха футболният арбитър Крум Апостолов и олимпийският вицешампион по спортна гимнастика Краси Дунев.



Те бяха пратени на елиминации от своите племена - Гладиаторите и Старейшините.



Преди борбата посред им те си извикаха по един асистент - надлежно Благо Мастагарков и Момчил Василев. Двамата трябваше да извоюват преимущество на индивида от своето племе. В игра, в която трябваше да се прекарват пинг-понг топчета през ситна мрежа, победи Момчил и по този начин даде задатък за главната игра на Дунев.



Самата борба сред съдията и гимнастика бе зверска и включваше доста детайли - дърпане на тежест, превозване на баскетболна топка през въздушни трудности без да падне, пукотевица в панер, въздушни трудности и най-после пъзел.



Предимството на Дунев бе, че трябваше да минава един път по-малко по трасето - пет пъти вместо шест, колкото имаше Крум.



Накрая двамата стигнаха до пъзела като Краси имаше малко преимущество, стигайки по-рано. В последна сметка той подреди първи сентенцията " Ако искаш мир, готви се за война " и по този начин синият старейшина победи в борбата против аления гладиатор. След края той легна на пясъка, до момента в който Крум остана на колене и не криеше яда си.



Крум бе измежду посочените за любимец в " Игри на волята ", само че тук не съумя да се оправи и си потегля към Пловдив, откъдето в действителност бяха и двамата участници от борбата през днешния ден.



На потегляне съдията сподели на Дунев, че би трябвало да играе с Мастагарков след това, за което Краси се съгласи.



Гимнастикът към този момент има 250 гроша и се трансформира в един от главните фактори на идващите номинационни препоръки.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР