кадри Нова телевизия, БНТ: Гала се изчерви след думи на

...
кадри Нова телевизия, БНТ: Гала се изчерви след думи на
Коментари Харесай

Гала и Ромина се изчервиха след думите на Патрашкова за футболистите

кадри Нова телевизия, Българска национална телевизия: Гала се изчерви след думи на Патрашкова за футболистите

Неведнъж журналистката провокира забавни реакции с изявленията си по отношение на млади мъже, които очевидно й харесват.

Този път обаче думите й безусловно изчервиха Ромина Тасевска и Гала, които в никакъв случай не биха си разрешили да приказват по този начин двусмислено в ефир.

Кристина Патрашкова сама се предложи за шаман на българския народен тим по футбол.

Ролята ѝще е да им благославя топките.

Този апел провокира див смях в студиото на Гала в Нова телевизия.



Смешката стартира с роман на панелиста Жоро Блажев, който описа, че са си създали малко футболно съревнование с режисьора, като целили с топка едно кошче.

„ Направихме по 10 опита и никой не улучи. Криси Патрашкова пристигна, помолих я да благослови топката и незабавно вкарах “, разгласи Блажев.

Освен това в следствие от залог, от апаратната беше обявено в ефир, че панелистът е господ.



„ Искам да кажа на треньорите на националния тим по футбол и на обичания ми тим – да не споделям кой е – викайте ме да ви възвеличавам топките! “, съобщи Кристина Патршакова. Журналистката естествено изцяло умишлено акцентира двойното значение на казаното.



Цялото студио на Гала се изпълни с неукротим смях, а артистът Дарин Ангелов съобщи, че журналистката е дала отлично заглавие за жълтите медии. Футболната брачна половинка Ромина Тасевска пък разяснява, че Криси е трябвало да предложи услугите си по-рано и по този начин е можело да се избегнат последните провали на националите ни.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР