Кадри: Нова телевизия“: Аз съм Кралицата и знам кой печели

...
Кадри: Нова телевизия“: Аз съм Кралицата и знам кой печели
Коментари Харесай

Аз съм Кралицата и ще ви кажа кой печели „Игри на волята“, обяви милионерката от САЩ Вили Стайкова

Кадри: „ Нова телевизия “: Аз съм Кралицата и знам кой печели „ Игри на волята “, разгласи богата българска майка от Съединени американски щати

Една от участничките в сезон 5 на „ Игри на волята “ се закани да бъде „ Кралицата “ на Игри на волята.

Става дума за 47-годишната Виолета Стайкова, която е родена в София, само че от съвсем четвърт век живее в Съединени американски щати.

Тя е дружно с щерка си в шоуто и разгласи, че е сигурна, че една от двете ще победи.



През 2000 година тя отпътува за Джаксънвил, Флорида.

„ Това е най-големият град по територия в Съединени американски щати.

Много е забавна комбинацията сред забързания живот и джунглата.
И по тази причина съм си взела куче, тъй като в никакъв случай не знаеш както си тичкаш по кое време ще изскочи някой алигатор “, показа с усмивка столичанката.


„ Още на 24 години разбрах, че България е тясна за интелигентна, мощна и красива жена като мен.

И по този начин с две думи на британски – „ гуд бай “ и „ хелоу “, и с четиригодишната ми щерка и татко й заминахме за Америка. Съпругът ми обаче не устоя и се върна назад в България.
Бях сама с четиригодишно дете в чужбина, само че не виждах компликациите, виждах единствено опциите.
Бях подготвена да се спукам от бачкане, само че да съумея “, описа Виолета.



„ Работила съм какво ли не. Разнасяла съм пици, продалава съм коли, само че в последна сметка се озовах в бизнеса с недвижими парцели.

Сега владея моята компания за недвижими парцели и менажирам къщи на стойност 100 милиона $ “, прибавя бизнесмадата.



Нейният работен ден стартира пристигайки с колата в офиса си, в който за нея работят 60 индивида, които, по думите й, усещат какъв брой е строга ръката й всекидневно.



„ Работохоличка съм, работя всеки ден, само че това ме прави щастлива.

На 47 съм постигнала американската фантазия – ръководя три сполучливи бизнеса и владея прелестен дом. Нямам мъж до себе си, само че имам кученце.

Дресирано, благо, гальовно и не ми основава никакви проблеми “, сподели с усмивка Стайкова.



„ Казват, че годините на дамата са огромен товар. Че след 40 години преставаш да бъдеш жена. Че си неспособна, некрасива, незабележима, нежелана. Не! Не се поддавам на такива клишета. Аз съм невероятна и по-силна от всеки път.

Не съм жена, която се впечатлява елементарно – плочки, сресан бретон, мускули, няма по какъв начин да ме привлекат.

Често ме смъкват 20-годишни мъже и постоянно ги отблъсквам със непокътнатата си имитация – „ не се закачай с баба си “.



47-годишната българка признава, че от дребна е запалена по спорта, защото татко й е Стефан Стайков-Заека – футболна легенда.

„ Когато си отгледан от спортна легенда, няма по какъв начин да не се възпламени в теб духа за победа, както и желанието да побеждаваш себе си, останалите и провокациите в живота.

Аз самата съм упражнявала волейбол, приключила съм НСА, треньор по волейбол, и съм се занимавала по-късно с бодибилдинг “, описа за себе си тя.



Стайкова насочи безапелационна закана:

„ Влизам в „ Игри на волята “, с цел да покажа, че 47-годишна жена може да се бори и да ръководи всички, освен със мощ, а с разум, тактика и сърце.
Знам, че ще срещна всевъзможни бойци, културисти, боксьори и елементарни позьори, които ще ме гледат като лесна плячка.
Но когато създадеш свое кралство, чинът на поданиците в него няма доста значение.

Защото всички се кланят на кралицата, а кралицата в „ Игри на волята “ съм аз.

Идеята е елементарна – този сезон би трябвало да го завоюва жена, и в случай че не съм аз, ще направя всичко допустимо да завоюва тя “.



Под „ тя “ Виолета има поради своята щерка, която също ще бъде част от петия сезон на реалитито за търсачи на мощни умения.



„ Аз съм Денислава на 24 години и съм управител на недвижими парцели в най-хубавата компания във Флорида – на майка ми “, показа се младото момиче.



„ С Дени ще се допълваме съвършено. Тя е по-дипломатична, до момента в който аз влизам непосредствено с бутонките и стартират да ме ненавиждат. При мен приблизително състояние няма – или доста ме обичаш или доста ме мразиш. Аз съм последна, до момента в който тя умее да лавира, а също така е много мощна “, показа майката.



Дъщерята разкри, че в Съединени американски щати е била капитан на тима й по волейбол, като за тази „ служба “ е спечелила доверието на съотборничките си, която са й дали своят вот това доверие.



„ Не я гледайте с тези сини очи. Тя е на арената. Тя ще е победителката на игрите, а аз ще повеждам борбите отвън арената. Тя ще има доста проблем с дамите, тъй като е доста хубава, а дамите са доста ревностни. Както е и способна, а и хубава, комбинацията е страшна. На теб ти би трябвало единствено един мъж да привлечеш. Ти си задоволително красива. Аз или тя – една от двете ще победи този сезон “, безапелационна бе 47-годишната Стайкова.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР