Кадри: Нова телевизияАктрисата Елена Атанасова се превърна в една от

...
Кадри: Нова телевизияАктрисата Елена Атанасова се превърна в една от
Коментари Харесай

Елена от Капките: Почивам си от една връзка

Кадри: " Нова телевизия "

Актрисата Елена Атанасова се трансформира в една от любимките на феновете в " Като две капки вода ". Тя показа в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ", че се влага на 100 % във всеки облик.

" Много виждам клиповете, доста чета за самите хора и персонажи, които би трябвало да изиграя. Цяла седмица живее с облика. Това е огромната тръпка на " Капките ". Това са действително съществуващи хора с техния живот, с техните страсти, които би трябвало да хвана с тези 2-3 минути на сцената. Голяма школа са тези " капки ", показа Атанасова.



" Относно пеенето при мен - татко ми е бил оперен артист преди да стане режисьор, майка ми е била в хор " Бодра промяна ". Баба ми също е пяла. Аз като дребна желаех да ставам оперна певица, постоянно присъствах на фотосите с татко ми, който работеше с оперни артисти. Първата пристрастеност беше операта, след това минахме към актьорството.

На 12 години снимах в една италианска продукция и този гъдел от актьорството доста ме възпламени. Италианският режисьор сподели, че съм добра, аз го запомних и след това по този начин се стече живота ", описа тя.

" Баща ми си отиде преди много години от този свят. Случи ми се преди зрелище един път да усетя едно леко допиране по раменете. Дори помислих, че някой сътрудник зад мен ми пожелава на добър час, а нямаше никой зад мен. Не мога да го опиша, беше едно по-особено прекарване за мен. Знам, че от горната страна ме поддържа, сигурно се радва. Той беше до мен в първите ми години в НАТФИЗ, беше доста благополучен, идваше да гледа ", върна се обратно в годините актрисата.

Запитана дали има мъж до себе си, тя разкри: " В момента Елена Атанасова си почива от едни взаимоотношения. Има взаимоотношения, от които човек би трябвало да си почине, с цел да може да тръгне на чисто, тъй като другояче багажът, който носиш, е по-тежък. Социалните мрежи основават едни такива паралелни светове, в които живеят едни връзки, които са много пагубни. В момента съм една усмихната, щастлива жена, която се радва на всички дребни неща в живота ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР