Кадри инстаграмИван Христов съвсем полудя. Пусна ранен лайв, още на

...
Кадри инстаграмИван Христов съвсем полудя. Пусна ранен лайв, още на
Коментари Харесай

Иван съобщи радостна новина

Кадри инстаграм

Иван Христов напълно полудя. Пусна ранен лайв, още призори, с цел да изясни и запознае всички с радостната вест, че квартала, където живее след има-няма две години ще има канализация.

Това в действителност е супер вест, тъй като този ремонт е чакан там от дълги години.

Часът е 6,59 и върша това видео с цел да ви кажа, че в нашия квартал са разкопали улиците и то за какво? Защото ще ни вършат канализация другари, да можем да пишкаме като естествени хора. Нали знаете като се каже „ елитните квартали на София и човек си споделя: „ Боже, по тази причина е Драгалевци, Симеоново и Бояна “. Оказва се, че в тези елитни квартали един от най-яките бизнеси е едни огромни камиони с цистерни наречени „ лайнарки “. Та в Драгалевци трафика е: Тесли, бентлита и лайнарки. Та в този момент ще им спрат бизнеса, тъй като вършат канализация и ние към този момент като огромните хора ще можем да вървим и по „ огромна потребност “.



И в този момент се чудя да се веселя ли, тъй като може би в границите на две години ще продължи поетапно, един огромен ремонт или да не се веселя, тъй като ще имаме огромни драми с трафика.

Но няма никакво значение. Адмирации, тъй като умерено ще вървим по „ огромна потребност “. Досега какво правехме, качвахме се на колите и в моловете. По тая причина моловете са препълнени.

Ако ви е харесал този ранен утринен лайв пишете ми. Аз по този начин или другояче ставам рано.

Очакваме идващият да е в пет часа, при изгрев слънце.

 
Получи и ранобудни поздравления, от тези, които като него не могат да спят.
И за всичко което сподели си изцяло прав. Хах, да ви е честито, както се споделя.

Епа Ванка, ела си у Перник така и така се на тука ви влече, продавам апартамент на Тева, в случай че се интересуваш (с канализация е)

Вчера се бях завряла в тоз първокласен квартал
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР