кадри Инстаграм/Иван и АндрейИграта с остри предмети е много опасна,

...
кадри Инстаграм/Иван и АндрейИграта с остри предмети е много опасна,
Коментари Харесай

Самурай изкара акъла на Иван Христов

кадри Инстаграм/Иван и Андрей

Играта с остри предмети е доста рискова, а шоу със самурайски меч може да се извършва единствено от извънредно квалифициран експерт. И въпреки всичко, даже и занаятчия да развърти меч към главата ти, отново си е много страшничко.

Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван и Андрей обаче преглътна страха си и се съгласи да бъде опитно зайче в спиращо дъха осъществяване от фестивала за илюзионисти и магове “Златна котка ”, който се организира в Габрово.

Шоуменът разгласява видео от това, което му се случи в Инстаграм. Номерът изискваше той да седне на стол и да захапе в устата си краставица. В това малко неуместно състояние Иван Христов трябваше да остане извънредно спокойно, в случай че не желае да остане без ухо.



Страшно ловък занаятчия на самурайския меч по-късно демонстрира невероятна акуратност, като отсича първо единия, а след това и другия завършек на краставицата.



Разбира се, правилен на своя жанр, Иван Христов е добави надписи във видеото, които разясняват положението му в сериозните няколко секунди, когато острието на катаната свисти към главата му. Погледът му след претърпяното демонстрира тъкмо какво мисли за този спиращ дъха номер. Зрителите на шоуто сигурно се забавляват, само че явно Иван изпитва огромно облекчение в края на демонстрацията.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР