кадри Инстаграм/Иван и Андрей, bTVТелевизионните водещи и продуценти Иван и

...
кадри Инстаграм/Иван и Андрей, bTVТелевизионните водещи и продуценти Иван и
Коментари Харесай

Иван и Андрей свалиха картите: Не ни интересува кой печели “Фермата”

кадри Инстаграм/Иван и Андрей, bTV

Телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей направиха двойно изявление, в което дават отговор на въпросите на своите почитатели в Инстаграм. Всеки от тях поотделно отговори на най-различни въпроси са кариерата и живота им.

Един от най-острите въпроси беше дали считат, че са справедливи като водещи и самите продуценти свързаха питането с обвиняванията, че риалитито “Фермата ” е нагласено и самите те манипулират какъв да е победител.



“Искрено, откровено не ни интересува кой ще завоюва “Фермата ”, съобщи непосредствено Андрей Арнаудов. Той призна, че със шегите си от време на време може и да са злепоставили някой участник, само че това е просто поради страстта.

Иван Христов пък сподели, че съгласно него такова нещо, като обективност на един човек, просто е невероятно. “Но сме били постоянно откровени с публиката, и в огромните простотии, и в огромните самопризнания ”, акцентира артистът.



Иван и Андрей разкриха коя е идната им огромна упоритост – да продуцират пълнометражно кино и телевизионни сериали. Те не навлязоха в огромни детайлности, само че от думите им стана ясно, че киното за тях е толкоз значимо, колкото и акцията за връщане на българите от чужбина.



След като в последно време и двамата взеха да пускат фотоси от фитнеса, Иван и Андрей признаха, че не водят изключително здравословен живот, само че въпреки всичко са по-добре, в сравнение с преди 20 години. Единствената разлика е, че в този момент Иван не пие. “Спортът и алкохолът за най-бързите способи за събаряне на напрежението ”, изясни от свое има Андрей и добави, че се сарае по-често да се успокоява с извършения, в сравнение с с чашката.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР