Кадри инстаграмЕргенът“ 3 стартира само след броени дни и някои

...
Кадри инстаграмЕргенът“ 3 стартира само след броени дни и някои
Коментари Харесай

Новият „ерген“ нарече преживяванията си „откачена работа“

Кадри инстаграм

„ Ергенът “ 3 започва единствено след броени дни и някои почитатели към този момент нямат самообладание. За тях, пък и за всички на които е любопитно какво ще предложи продукцията този сезон пуснаха видео с определените дами, които ще се борят за сърцето на Алекс този път.

Не мога да допускам, че аз съм настоящият ерген в тази откачена работа. Искам да намеря дамата на живота си и влизам безусловно чист. Влязох в това премеждие без никаква концепция в какво се впускам, те са толкоз разнообразни. Всяка е със своята ярка характерност и хубост. Това споделя за прекарванията си предприемача Александър Младенов.

Това премеждие беше бясно скоростно влакче, само че доста е хубаво да си благополучен. Искам да се влюбя, желая да си намеря човек и да изградя семейство.

 

Дамите го засипват с похвали и битката за сърцето му даже прекрачва граници.

Виждала съм и други красиви мъже, само че той има нещо вълшебно.

Не имах вяра в любовта от пръв взор, само че това се случи

Просто няма подобен мъж. Начинът, по който ме целуваше беше върха.

Не, не съм влюбена, аз съм извънредно влюбена.

Той е мъжът на живота ми и той ще бъде до мен.

Алек напряко ме омагьоса. Загубена съм.



Извън суперлативите за основния воин, интригите и нападките вървят в цялостна мощ. Отново виждаме грозни взаимоотношения сред дамите, обиди и злословия.



Тук лагерите са разграничени на остарели и млади. Една от участничките е на 36 години и сходно на Пам от сезон Евгени е нападана и унижавана от по-младите дами. В цялостна мощ е и битката сред дамите за срещи уединено с Алек и това постоянно става мотив за обидни и грозни думи, закани за разпра и доста сълзи.



Дали ще открие мечтаната жена измежду тях още е рано да се каже, само че сътрудниците му от първите два сезона не престават да са ергени, на тях не им бе задоволително с цел да открият любовта на живота си. Може би Евгени бе по-голям късметлия, само че към момента не е надянал халка на пръста на Валерия.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР