кадри Инстаграм/Благой ГеоргиевКолкото пъти Благой Георгиев е успявал да накара

...
кадри Инстаграм/Благой ГеоргиевКолкото пъти Благой Георгиев е успявал да накара
Коментари Харесай

Благой Георгиев гушна и Митрофанова под погледа на Путин

кадри Инстаграм/Благой Георгиев

Колкото пъти Благой Георгиев е успявал да накара цяла България да му ръкопляска, толкоз пъти и личните му дейности по-късно са му навличали същинска злоба като това, че преди няколко години надраска с монета стените на Колизеума в Рим.

Преди дни пък призна обществено, че е влюбен в дъщерята на един от най-хубавите си другари Ванко 1, с която имат голяма разлика в годините.

Джизъса още веднъж провокира лавина от мнения с последните си селфита.

Той се похвали в Инстаграм със фотография с съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

Тя е под портретите на съветските управници Путин и Лавров в Руското посолство в София.

" Благодаря на посланникът на Русия Елеонора Митрофанова за гостоприемството! ", написа спечелилият в Сървайвър.



Понесен на крилете на славата като победител в „ Сървайвър “, някогашният футболист от седмици подгрява огромно благотворително събитие, което ще се организира в най-голямата спортна зала в София с куп звезди.

Съвсем обикновено е, като събираш дарения и искаш да окажеш помощ, да не се забъркваш в кавги, които явно могат да навредиш на публичния си облик.

Благо обаче очевидно не му пука за това. Вероятно по тази причина той се похвали в Инстаграм със фотография с съветската посланичка Елеонора Митрофанова – една от най-спорните персони в страната сега.



Благой Георгиев благодари на Митрофанова са гостоприемството на събитие във връзка събитие в съветския център в София.

Джизъса отново демонстрира, че правописа и говора не са му най-силната страна, тъй като е изписал поста на високопоставената си другарка с неточност – „ посланник “.

Но това може би е най-малкия проблем на новия първенец по оцеляване.



Че Благой е поканен от съветското посолство, не е по никакъв начин необичайно, въпреки всичко част от кариерата му мина точно в съветското футболно състезание.

Странно е обаче да се хвали с контактите си с една от фигурите, провокирала най-голямо напрежение сред България и Русия.

На този декор някой трябваше да предизвести Джизъса, че демонстрацията на близки връзки с нея мъчно ще да го направи по-харесван от множеството българи.

Разбира се, от мненията проличава, че има хора, които са почитатели и на Благо, и на Митрофанова, по тази причина се радват да ги видят дружно.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР