кадри и видео Фейсбук/ Дебора Михайлова“Косата ми ще порасне, белезите

...
кадри и видео Фейсбук/ Дебора Михайлова“Косата ми ще порасне, белезите
Коментари Харесай

Дебора проговори за пръв път и благодари за подкрепата

кадри и видео Фейсбук/ Дебора Михайлова

“Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата поддръжка ще остане вечно в сърцето ми! Благодаря ви! ”, това съобщи в изказване в страницата си във Facebook 18-годишната Дебора, която стана обект на брутално посягане.

Тя благодари на всички, които в този заплашителен за нея миг са я подкрепили и са създали всичко, с цел да получи правдивост.

От късото видео проличава, че тя към момента не се е възстановила от раните, нанесени ѝ с макетен нож. Обръснатата ѝ коса към този момент лека-полека стартира да пораства. Макар и да прикрива ръцете си, белезите още личат.

Днес митингите в нейна отбрана продължиха на няколко места в България, макар изключителното съвещание на Народното събрание, което одобри промени в Закона за отбрана от домашно принуждение, провокирани от жестоката експанзия против нея. Утре в Стара Загора се чака нова огромна проява в поддръжка на Дебора и всички останали жертви на принуждение. Все повече дами се престрашават да споделят какво им е породено от ревностни мъже, които са им отмъщавали посредством брутални похищения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР