кадри Фейсбук/Да намерим Емо, Иванка СтояноваЗащо има толкова изчезнали хора,

...
кадри Фейсбук/Да намерим Емо, Иванка СтояноваЗащо има толкова изчезнали хора,
Коментари Харесай

Майката на Емил Боев: Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога? На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми?

кадри Фейсбук/ " Да намерим Емо ", Иванка Стоянова

" Защо има толкоз изчезнали хора, които не се намират в никакъв случай? На какво се дължи мълчанието на полицията за изгубването на детето ми? "

Това попита с пост в обществените мрежи майката на изчезналия преди два месеца след началото на " Сурва " в Перник Емил Боев. Тя прикани за информация, която може да докара до намирането на сина й.

Ето какво написа дамата:

" 60 дни... 60 мъчителни дни в очакване... Няма диря от сина ми Еми. Чакаме, търсим, обикаляме и отново чакаме някакви вести... нищо! Питам се по какъв начин изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкоз нищожен, за какво се мисли за всяко създание като гласоподавател само че не и за Човек?

Защо има толкоз изчезнали хора, които не се намират в никакъв случай? На какво се дължи мълчанието на полицията за изгубването на детето ми? Некадърност, небрежност, безсърдечие, непросветеност, съзнателно прикриване на " някой " си. Не знам и едва ли ще узная в миналото! Уви, те са ненаказуеми и това е задоволително с цел да загърбят следващия случай на липсващ Човек! ", написа Иванка Стоянова, представена от " България Он Еър ".

" Питам се, кой е застрахован, че няма да се случи сходно нещо на него или на някой непосредствен, кой е сигурен, че на следващия ден моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ! Вие всички положителни хора, които споделяте фотосите на момчето ми и се пробвате да ми помогнете, бъдете здрави и в никакъв случай да не изпадате в сходна обстановка! Благодаря ви от сърце!

А аз не преставам да очаквам детето си и да се апелирам някой някъде да си свърши работата... Моля, апелирам всеки, който има някаква информация да ми се обади на тел. 0889912128 ", написа още майката на момчето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР