кадри Фейсбук/Биляна Гавазова: Пуснаха снимки от Кауфланд: 42-годишната Биляна Гавазова

...
кадри Фейсбук/Биляна Гавазова: Пуснаха снимки от Кауфланд: 42-годишната Биляна Гавазова
Коментари Харесай

Пуснаха снимки от Кауфланд: 42-годишната Биляна Гавазова с нова работа пощури клиентите

кадри Фейсбук/Биляна Гавазова: Пуснаха фотоси от Кауфланд: 42-годишната Биляна Гавазова с нова работа пощури клиентите

Очарователната водеща на утринния блок на bTV Биляна Гавазова напусна малкия екран поради майчинство, само че почитателите ѝ бяха сигурни, че ще могат да я гледат още веднъж.



Ентусиазмът след късото ѝ завръщане в „ Черешката на тортата “ сигурно е убедило журналистката, че има смисъл да е на екрана.

Сега Биляна разгласи новата си поява, само че не в малкия екран, а в YouTube. А за кого ще работи тя, е още по-голяма изненада.



Голямата комерсиална верига „ Кауфлант “ са наеми красивата кореспондентка да прави това, което най-обича.

Биляна Гавазова стана фаворитка на феновете първо с потребителските си репортажи, в които говореше за цената и качеството на разнообразни артикули, които употребяват всички.

Тя се появи в Кауфланд и пусна фотоси.
42-годишната Гавазова наподобява съвършено в алената си рокля.
Злите езици от много време я атакуват, че има корекции, само че това надали е по този начин, тъй като тя постоянно е била е естествено красива.

Ето защо тъкмо става въпрос и то споделено от самата журналистка във Facebook:;

„ Вълнувам се да споделя с вас, че още веднъж стоя пред камера с тематиките, които оформиха моя журналистически почерк през последните няколко години.

Вярвам, че когато сърцето ти търси път, ентусиазъм и небосвод, постоянно го намира. Отново слагам потребителските тематики на фокус в едно положително партньорство.

От 20-ти юни / вторник / започва нашата взаимна графа „ За качеството с Биляна Гавазова “, в която ще видите пътя на храната – от склада, полето, магазина… до вашата софра.



Запазвам своята журналистическа сдържаност, своето женско любознание и своята придирчивост като майка.

И правя оценка това, че за първи път толкоз огромна комерсиална верига отваря вратите си за българския потребител… Благодаря на Кауфланд, и в частност на господин Иван Чернев – основен изпълнителен шеф на Кауфланд, за доверието… Гледайте ни в YouTube канала на Кауфланд всеки вторник. В първия епизод ще ухае на море. Ще е отдаден на РИБАТА..
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР