Кадри ФБ: България плаче: Смъртта на Доан в Опасно изкушение“

...
Кадри ФБ: България плаче: Смъртта на Доан в Опасно изкушение“
Коментари Харесай

България плаче за Доан в „Опасно изкушение“

Кадри ФБ: България плаче: Смъртта на Доан в „ Опасно прелъщение “ разстрои почитателите

Феновете на турски сериали с горест се разделиха с един от най-гледаните и харесвани – „ Опасно прелъщение “. Само преди десетина дни в Турция бе излъчен финален епизод от сагата, която шест години вълнува феновете пред екрана.

Много от тях не са удовлетворени от финала, който сервираха сценаристите и най-много от тъжния край за един от обичаните основни герои Доан, чиято роля извършва известния турски артист Мурат Айген.

Актьорът е роден пред 1971 година в Диарбекир и има дълга и сполучлива кариера, освен като артист, само че и като артист, продуцент и съветник. Завършва оперно пеене и се изявява като солист в държавната истанбулска опера.


Името му участва в известни сериали, доста от които са предавани в България и феновете са добре осведомени с тях.
Освен „ Опасно прелъщение “, присъединяване взима и в „ Доктор знамение “, „ Завинаги “, „ Приказка да Бодрум “ и не по-малко известния „ Кварталът на богатите “.



Ролята, която му отредиха в „ Опасно прелъщение “ и изключително трагичния завършек на героя му, разстрои доста почитатели, поради което оповестиха финала за доста неприятен.

Толкова доста сезони, висок рейтинг и най-после подобен печален край за Доан. Не трябваше да свърши по този начин. Поне Чаатай да беше се върнал и се събере с Йълдъз те бяха влюбени.

Беше ненужно да помрачават края на кино лентата,но всичко завърши добре. Всички се ожениха и заживяха щастливо. А Ендер и Ялдъз са си самодостатъчни и ще не престават да се борят за един и същи мъж.Съдба.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР