Кадри: БТВЗа изключителен жест разкри преди малко водещият на риалитито

...
Кадри: БТВЗа изключителен жест разкри преди малко водещият на риалитито
Коментари Харесай

Водещият на Фермата: Анонимен дарител даде 50 000 лв. за църквата. Той е участник и е пред вас

Кадри: БТВ

За извънреден жест разкри доскоро водещият на риалитито " Фермата " по БТВ Иван Христов. Минути по-късно то разчувства всички участници, а вероятно и доста фенове пред екрана.



Малко откакто Кирил победи Любомир в борба, Иван разгласи: " Ще ви кажа нещо, което вие и феновете не знаете. Преди няколко седмици във " Фермата " влезе Андрей дружно с една дама и ви сподели, че има фен, който е направил подаяние към синода, което да отиде по направление за нашия манастир. Естествено, тази вест беше призната задушевно от вас. А да ви кажа ли, че в този момент този човек не е фен, а е един от вас. Той пожела да запазим цялостната му анонимност, с цел да не повлияе на играта, нито на феновете. Но в този момент ще ви кажа, че индивидът, който подреди непринудено тези 50 хиляди лв., за възобновяване на стенописите, ще ви кажа, че това е Любо ".



" От името на всички в нашия екип, и от всички българи, разрешавам си, да ти благодаря за това, което си. Сумата не е от голяма важност, а е значим образеца, който ти даваш. Бих бил горделив, в случай че мога да се нарека твой другар по-късно предаване ", добави водещият, а чикагският предприемач отговори: " Всички сте мои другари ".

" 20 години бях отвън България и даже от време на време съм се отричал, че съм българин, само че " Фермата " ми върна вярата в България. Запозна ме с неповторими хора ", сподели той, откакто отпадна от предаването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР