Кадри: БТВВодещата на предаването Преди обед Десислава Стоянова се завърна

...
Кадри: БТВВодещата на предаването Преди обед Десислава Стоянова се завърна
Коментари Харесай

Деси Стоянова не сдържа сълзите си при завръщането в ефира

Кадри: БТВ

Водещата на предаването " Преди обед " Десислава Стоянова се завърна в ефира, откакто отсъстваше съвсем две седмици поради непредвидената кончина на брачна половинка й - Велислав Русев. Нейният сътрудник Петър Дочев сподели, че доста се радва, че тя още веднъж е до него.



" Благодаря ти доста. Аз много мислих какво да кажа, връщайки се. И си дадох сметка, че в действителност имам да направя една констатация и да изразя една вяра ", стартира тя и в този миг се разстрои: " Тези неща не се възнамеряват ".



Сред това продължи: " Когато човек минава през нещо като това, през което аз минавам, си дава сметка на 1000 % какъв брой извънредно значима е поддръжката на хората към него. Всъщност, това е нещото, от което зависи оцеляването ти. Зависи това да можеш да посрещнеш болката и да я понесеш. И по тази причина желая да благодаря на всички - и на най-близките си хора, на фамилията си, на приятелите си, на всички вас от " Преди обед ", на малкия екран, за разбирането, за съпричастността, и да благодаря и на всичките тези хиляди хора, които ми писаха в обществените мрежи, на които не съм могла да отговоря персонално.



" Преди обед " постоянно е бил оазис - пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота. И аз в този момент се връщам с вярата да продължи да бъде това място за мен. Както и този миг демонстрира, най-вероятно няма да съм в най-усмихната си форма от време на време. Категорично не съм възнамерявала да плача, само че ето, че и това се случва. Но съм сигурна на този декор, че ще има извънредно доста моменти, в които ще се смеем, от време на време и до сълзи. Това ще продължава да се случва.



Факт е, че когато нещо те раздруса до основи продължаването напред не е елементарно. Но си давам сметка, че нещото, което оказва помощ, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. И това е нещо, което аз считам да върша от тук нататък. Това да се възползваш от мотивите за наслада и усмивка. И това да цениш мига, тъй като ние имаме единствено и само него ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР