кадри bTVВече е време да спреш с глупостите – този

...
кадри bTVВече е време да спреш с глупостите – този
Коментари Харесай

Злати Йочев получи ултиматум от продуценти и колеги: Спри с глупостите!

кадри bTV

Вече е време да спреш с нелепостите – този съвет е получил водещият на утринния блок на bTV Златимир Йочев. Поводът за това било положението му след присъединяване в любителски футболен мач предишния вторник.

Оттогава Йочев е вдървен и с мускулна тресчица, което не е целесъобразно за човек, който би трябвало да наподобява добре на екрана.



Злати самичък си сподели, че към този момент не е за просташки мачове, в които травмите са чести.
С приближаването на 40-те водещият усеща, че някои от тях въобще не заздравяват толкоз бързо, колкото преди 20 години.
Мрънкането му по тематиката в понеделник заран обаче не впечатли доста сътрудниците му по време на „ седянката “ в студиото.



На канапето на мненията се завърна новинарката Полина Мечкуева след повече от два месеца заточение от утринния ефир. През ноември тя стремглаво се опита да блесне със сюжет за торта, която имаше много непристоен и искрено сексуален тип. Без подозрение „ Тази заран “ не е мястото за такова наличие и красивата Полина изхвърча на „ аварийна пейка “. Явно наказването след гафа е и изтекло, само че пък Мечукева този път беше по-ниска от тревата.



Видимо нервна, новинарката показа единствено един от сюжетите и се постара от самото начало да мълчи. За разлика от нея, Боби Лазаров и спортният публицист Митко Тасев се развихриха на тематика храна и по-точно закуска.



Синоптикът побърза да спомене шкембе чорбата с оцет и чесън, само че Тасев го поправи, че балканският специалитет е по-скоро брънч, тъй като нормално идва по-късно след пиянска нощ.



Мария Цънцарова пък разгласи, че тя по-скоро би закусвала понички като милиардера Илон Мъск. „ Нямам нищо в противен случай да закусвам с Мъск “, разгласи водещата, като изявлението ѝ прозвуча леко двусмислено.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР