Кадри: БТВВ истинско мазало се превърна голяма част от от

...
Кадри: БТВВ истинско мазало се превърна голяма част от от
Коментари Харесай

В Ергенът стана мазало

Кадри: БТВ

В същинско мазало се трансформира огромна част от от днешния епизод на " Ергенът ". В началото Барбара отиде на среща с Алек Младенов, само че за останалите участнички бе квалифицирано нещо напълно друго.



Наум Шопов ги събра, с цел да играят на нещо, което бе озаглавено от него " Обичам те, не те обичам "



Всяка от дамите трябваше да направи две неща - да подари плюшено сърце на тази, която усеща най-близка, и да забие торта в лицето на най-омразната й.



В началото Силви отхвърли да играе. Това бе посрещнато с рецензии от останалите девойки. Така юристката си потегли от сбирката, само че по-късно се върна, а по-късно не бе подмината от торта в лицето. Всъщност, такива имаше за още няколко участнички, а някои отнесоха и по повече от една.



С най-вече сърца пък си потеглиха четири от кандидатките за любовта на Алек - Габриела, Валерия, Екатерина и Мария. Те събраха по две и по този начин получиха правото да решат кои три дами ще са първите, които ще могат да се срещнат с Младенов на идния коктейл. Съветът реши това да са Надежда, Екатерина и Валерия.



Последната обаче бе попарена малко по-късно. Оказа се, че Надя, която събра най-вече торти в лицето, би трябвало да реши кои две от останалите изобщо да не участват на коктейла. Тя уточни Тея и Валерия, които няма да са на коктейла, само че ще бъдат на церемонията на розата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР