кадри bTVТрадицията на bTV да се връща за преки включвания

...
кадри bTVТрадицията на bTV да се връща за преки включвания
Коментари Харесай

Деси, булката от “Бригада Нов дом”: Мъжът ми го няма, по цял ден работи

кадри bTV

Традицията на bTV да се връща за директни включвания при фамилиите, получили помощ от “Бригада Нов дом ”, продължава. Този път кореспондентка на утринния блок посети къщата на Десислава и Филип, които се ожениха в последния епизод.

Освен 6-те деца, които има към този момент брачната двойка, на място екипа откри единствено доста разчувстваната Деси. Тя едвам удържаше сълзите си, а репортекта я попита къде е Филип.


`); break case width
“Филип го няма. На работа е. Той непрекъснато работи, тъй като всички разчитаме на него. Аз не мога да работя, тъй като имам бебе. Но се надявам другата година и аз да стартира работа ”, описа Десислава.



Тя призна също, че сватбата, която се състоя благодарение на “Бригада Нов дом ”, е още една сбъдната фантазия за нея и Филип.



Десислава показа, че от 15 години все събирали пари за женитба и все стигали единствено до половината, тъй като постоянно децата са били първия им приоритет.

“Гледаме на първо място
децата да са добре, да учат, да са възпитани
и да си пазят новия дом, както би трябвало ”, сподели още Десислава.

Тя сподели още, че откакто към този момент част от огромните им фантазии са се сбъднали, тя и Филип мечтаят самите те да оказват помощ на други хора.



“Хубаво е да има други хора, които да оказват помощ, тъй като не сме единствено ние в такива условия, като да нямаш дом. За това бленувам ”, показа булката от “Бригада Нов дом ”.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР