Кадри: БТВТази вечер Виктор Стоянов и четирите участнички в Ергенът

...
Кадри: БТВТази вечер Виктор Стоянов и четирите участнички в Ергенът
Коментари Харесай

Александра и Виктор начертаха перфектната сватба. Деница: Само да не чистя банята

Кадри: БТВ

Тази вечер Виктор Стоянов и четирите участнички в " Ергенът " си приказваха за това кой какво мечтае за сватбата си.

Оказа се, че двамата с Александра виждат венчавката по един и същи метод. " Аз си представям да е на някой остров, доста мъничка, с най-близките ми хора. Това е ден за нас ", сподели Алекс.  " Точно това си мисля и аз. Не си представям моята женитба да е някаква огромна, обилна, с 200 индивида. Бил съм на сходни събития ", отговори Виктор.

На напълно друго мнение се оказа Дениз. " Аз в действителност си предсавям, че на моята женитба доста ще се развличам, а да не сме 5 или 10. Това е женитба въпреки всичко. Мисля да има злато, обилие, разкош - всичко ", сподели тя пред останалите мочичета.



34-годишната мениджърка в АЕЦ Козлодуй Деница пък изрази пред Виктор опасения дали ще се схващат за разпределението на домашните отговорности. " Дали ще се стига до пердах там? ", попита тя, а той й отговори: " Не, аз съм много спретнат ".  " Като се сетя, че би трябвало да се чисти баня и изпадам в смут. Значи, всичко друго обичам да шетам, само че не и банята. Също по този начин ненавиждам и да гладя ", добави Деница, а Виктор побърза да я успокои: " Добре, можем да се разберем по този начин - в случай че живот и здраве споделяме един дом, ти ще правиш всичко останало, а аз ще шетам банята. Обичам и да гладя ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР