Кадри БТВСофийският градски съд задържа под стража Йосиф Ахмед Иззе,

...
Кадри БТВСофийският градски съд задържа под стража Йосиф Ахмед Иззе,
Коментари Харесай

Обвиненият за смъртта на таксиметровия шофьор в София е задържан под стража

Кадри БТВ

Софийският градски съд задържа под стража Йосиф Ахмед Иззе, упрекнат за гибелта на таксиметровия водач в столицата, който умря при побой след скандал на квартална столична улица в събота, оповестява БТВ.

Той е упрекнат, че след пердах е предизвикал по несъобразителност гибелта на таксиметровия водач. Според съда макар че има разминаване в свидетелските показания, има данни за осъществено закононарушение от Йосиф Иззе.

23-годишният мъж е в изпитателен период на правосъдна присъда за злополука, довела до междинна телесна щета на жена. В последната си дума през днешния ден той сподели: " Желая да си ида вкъщи “.
Но съгласно съда самото следствие към момента е първоначално, а съдебно-медицинските експертизи - както на умрелия водач, по този начин и на обвинявания не са подготвени. Затова най-правилна е най-тежката мярка за неотклонение.

Има две версии, които се ревизират. Има една група справедливи очевидци, които към този стадий намирам, че са справедливи, защото не са пристрастни към нито една от страните. Иззети са видеозаписи, от камерите ще се види действително кой първи потегля “, съобщи Илиян Точев - прокурор от СГП.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР