кадри bTVСофи Маринова грее от радост, защото синът ѝ Лоренцо

...
кадри bTVСофи Маринова грее от радост, защото синът ѝ Лоренцо
Коментари Харесай

Софи Маринова показа снахата, Лоренцо се сгоди за Мария

кадри bTV

Софи Маринова грее от наслада, тъй като синът ѝ Лоренцо ще се дами. Той към този момент е предложил брак на Мария, с която се познават от деца. Предстои обаче същински ромски годеж, в който бъдещата младоженка ще бъде желана от родителите ѝ с печени агнета и пилета. Това описа Софи в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Лоренцо направил предлагането за брак на приятелката си в Дубай, където двамата били на частно сафари дружно с майка му. Всичко било доста прочувствено и даже имало сълзи от наслада, показа Маринова. На мястото имало и други българи, които се развълнували от новината.



“Мамо, желая цигански годеж, с ястие и музика! ”, това оповестил Лоренцо на мегазвездата на поп фолка. Естествено и както постоянно, Софи е готово на всичко за сина си. По всичко проличава, че тя е доста удовлетворена от избора му на половинка и същински харесва бъдещата си снаха.

В Дубай Лоренцо паднал на коляно с пръстен пред Мария, само че в България двойката ще съблюдава всички правила на ромските обичаи. Годежът ще е единствено с околните родственици, изясни Софи Маринова.



“До 100 индивида? ”, пошегува се по този мотив Цитиридис. Софи разкри и още една детайлност за бъдещото семейство, въпреки че може би те не са желали това. Както се знае и от други обстановки, Маринова не може да пази секрети. Тя издаде, че сватбата е планувана за март следващата година. Вероятно идната година ще бъде отдадена съвсем напълно на подготовката.



Ще пее ли Софи Маринова на сватбата на сина си е непотребен въпрос, само че Цитиридис въпреки всичко го зададе. В отговор звездата призна, че освен ще пее, само че с изключение на нея може и да няма други реализатори. “Искаме единствено ти да ни пееш ”, това споделили влюбените на Софка и тя показа това с голяма горделивост пред цяла България.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР