Кадри: БТВЩастлив и с широка усмивка - така изглежда днес

...
Кадри: БТВЩастлив и с широка усмивка - така изглежда днес
Коментари Харесай

Сашко проговори усмихнат от болницата

Кадри: БТВ

Щастлив и с необятна усмивка - по този начин наподобява през днешния ден 12-годишният Сашко, който бе търсен в продължение на няколко дни преди да бъде открит и настанен в " Пирогов, споделя БТВ. Телевизията даже пусна кадър от видеовръзка на телефон, на която питат детето дали е щастливо, а то дава отговор: " Да, да, да ".

Репортерката Ивелина Драгнева описа, че той е все по-добре. " Успява да се храни, да става от леглото, а през днешния ден даже се е разходил в коридора на детското поделение в " Пирогов ". Успял е да се сприятели с децата, които са настанени там ", показа тя.

Бащата на детето за следващ път изрече благодарности към всички, които са помогнали за намирането на детето му. Много съм признателен на тези хиляди хора, които не стопираха тези девет дни да го търсят. Оставиха фамилията си, работата си, всичко. Това дете е и тяхно дете ", показа той.



" Вече става от леглото. Вчера се разноски в стаята, през днешния ден се разноски в коридора, срещна се с дечицата, които са там. Вече се и усмихва, в по-добро въодушевление е. Има книжки, има тетрадки, в които си записва всякакви неща ", описа още таткото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР