Кадри: БТВСашо Кадиев в прав текст си каза, че не

...
Кадри: БТВСашо Кадиев в прав текст си каза, че не
Коментари Харесай

Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ

Сашо Кадиев в прав текст си сподели, че не му пука какво мислят хората за него.

Популярният водещ на предаването „ Преди обед “ Александър Кадиев призна, че по никакъв метод не се въздейства от хорското мнение. Той е измежду най-обсъжданите персони у нас като мненията са в двата полюса. Освен, че е телевизионно лице, Сашо е с сполучлива кариера в театъра и киното, а също така името му се свързва с това, че е наследник на известната актриса Катерина Евро.



Повод за откровението му бе рубриката на Радина Червенова в „ Преди обед “ – „ Опасни връзки “, в която обсъжданата тематика бе „ Какво ще кажат хората “. Тя попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: „ Вие сте известни, харесвани и по тази причина сте много обсъждани хора. Как на вас ви въздейства непознатото мнение? Докосва ли ви? “



„ Честно ли да отговоря? Ами… „ дреме ми “. С две думи аз съм привикнал на публично мнение от дете, около майка си Катерина Евро. От зараждането си съм привикнал с това хората да разискват някакви неща и да приказват. Отдавна съм надмогнал тези неща “, показа той.



„ Значи ти си доказателство, че човек може да си построи отбрана “, установи Червенова.



„ То се основава в този момент. Човек би трябвало да има механизъм, с който да се пази. Има доста известни и публични персони, които не устоят на удара. Селена Гомес да вземем за пример е един от образците за това. Тя призна, че на нея й е доста тежко от хорското мнение, което чете в мненията. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и изобщо не ги интересува какво мислят другите “, разясни 39-годишният артист.



Тук се включи и Деси Стоянова: „ Аз това, което мога да кажа напълно в резюме, е, че се пробвам да отсея градивна рецензия, в случай че има някаква, в противоположната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го пренебрегвам “.



Журналистът Антон Стефанов пък призна, че си е направил един опит след присъединяване си в „ Черешката на тортата “, когато решил да дава отговор на всеки коментар за себе си във фейсбук, каквото и да написа.



„ Няма да ви изяснявам какъв хейт имаше. Аз им пиша и им изяснявам защо вземам участие, за какво съм там. Дори някои ми се извиниха от тези, които хейтят. Така че от време на време и това има значение – да разговаряш с хората и да им кажеш своята позиция. Това има позитивен резултат във вашето другарство “, изясни той. Стефанов призна, че животът е прекомерно къс, с цел да се преценява с хорското мнение. „ Изтрил съм 400 индивида от фейсбука ми. Не би трябвало да обръщаме внимание на хора, от които животът ни по никакъв метод не зависи “, призна той.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР