Кадри БТВПоредната дама останала без роза е Милена, която в

...
Кадри БТВПоредната дама останала без роза е Милена, която в
Коментари Харесай

Зрителите изпратиха Милена с аплодисменти от „Ергенът“

Кадри БТВ

Поредната дама останала без роза е Милена, която първоначално описа тежката си орис и стана симпатична на доста фенове. Алек елегантно я изпрати към къщи като й пожела да откри същинската обич.

Днес му споделих в диалога, че той не ме харесва и го е възприел, че диря утвърждение от някого. Аз не мислех по този начин. В случая възприемах, че в множеството случаи аз бях основател на срещите ни, получавах по-последна роза, което за мен е симптом, че явно нещо не му е допаднало в мен, показа Милена.
Аз получих едно избавление. Въпреки, че си потеглям аз се и веселя.
Това безусловно не беше моята среда, хората, които са тук са по-различни от тези, с които аз съм привикнала да контактувам. Фалша, фарса, лъжата, маските. Аз тук почтено казано не срещнах една чиста душа.
`); break case width
Момичетата са пристигнали тук, в случай че не завоюват сърцето на Алек, най-малко да завоюват популярност и да се възползват от нея. Даже споделят хрумвания по какъв начин ще се възползват от този късмет.



За ергенът Милена показа, че не е съумяла да се допре задоволително до него. 30 минутната им среща общо за цялото време не е била по никакъв начин задоволителна да го опознае.

Предполагам, че е образован човек, въпреки всичко за 30 минути няма по какъв начин да схвана цялата негова история. Винаги единствено аз разказвах за себе си, той съвсем нищо не ми показа. Разочарована съм, че остават девойки, които мен персонално не ме впечатляват с нищо.

Въпреки всичко Милена остави диря в сърцата на феновете, които я изпратиха с овации. Няма нито една друга участничка, която да е направила толкоз позитивно усещане.

Изключителна жена!Не имах вяра,че има толкоз стойностни хора към момента.Тя заслужава цялото благополучие на света! Респект Миленка
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР