кадри bTVПолитическият анализатор Георги Харизанов се развихри в предаването на

...
кадри bTVПолитическият анализатор Георги Харизанов се развихри в предаването на
Коментари Харесай

Харизанов се развихри по БТВ: Тъпите идеи не успяха, революцията свърши! Това е нормалното!

кадри bTV

Политическият анализатор Георги Харизанов се развихри в предаването на Цветанка Ризова „ Лице в лице ” и отбрани прочувствено дейностите на ГЕРБ, Бойко Борисов и Росен Желязков.

„ Това е естественото! Революцията свърши! ”, съобщи той в коментар за препоръчаното държавно управление на малцинството.

„ Тъпите хрумвания за експертно държавно управление не съумяха ”, възкликна той и изясни, че те са такива, тъй като в подобен кабинет въобще няма да се знае кой какви ползи пази.



Политологът Любомир Стефанов разяснява от своя страна, че препоръчаното държавно управление може и да получи поддръжката, която му би трябвало. „ Има двама самостоятелни депутати, до сряда могат и да станат колкото би трябвало ”, сподели той.

Водещата Цветанка Ризова разяснява, че това е безсрамен метод към обстановката и попита какво може да се опълчи на триковете в политиката.

„ Коалиция! ”, дадоха отговор в един глас Харизанов и Стефанов.



Третият участник в полемиката, политологът Христо Панчугов, се опълчи на Харизанов, като изясни, че не е обикновено Борисов да счита, че държавно управление би трябвало да има. Той съобщи, че поддръжка за кабинета няма, а и не е ясно какъв ще е дневния му ред.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР