Кадри бТВПисмата на Васил Левски са събрани в книга, която

...
Кадри бТВПисмата на Васил Левски са събрани в книга, която
Коментари Харесай

Писмата на Апостола: Кореспонденцията на Левски до неговите съратници

Кадри бТВ

Писмата на Васил Левски са събрани в книга, която се издава във връзка 146 години от гибелна на Апостола. Изданието се споделя „ Писмата на Левски ”, то съдържа сакрални завещания към българския народ. 

" Всичко, което сме чували под формата на откъслечни цитати, може да се откри в подтекста на писмата му.  Легендарни са неговите писма, всеки е чувал за тях, само че малко на брой са се докосвали до тях, показаха в предаването " Тази заран " по bTV Марио Мишев и Иван Кънчев от съдружие " Българска история ". 

 



 

Те обясниха още, че в писмата виждаме индивида Левски в най-пъстрият му облик, а огромна част от подбраните писма са писани персонално от него. Те са подписани в разнообразни разновидности, а някои са писани под неговата диктовка.

 



 

Съставители на книгата са доцент Цветолюб Нушев и Тодорка Томова. Това са хората, които най-задълбочено се изследвали документалното завещание на Левски, показаха още Марио Мишев и Иван Кънчев.

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР