Кадри БТВОткакто Петър го няма в отбор Елбетица“, Жоро се

...
Кадри БТВОткакто Петър го няма в отбор Елбетица“, Жоро се
Коментари Харесай

Жоро се разрева, след като победи Кенан

Кадри БТВ

Откакто Петър го няма в тим „ Елбетица “, Жоро се пъне да поеме водачеството, само че не го прави като артиста с показност и непотребна доза самочувствие.

Опитва се, посредством умениятя си да стигне до водачеството, само че претърпя няколко обилни неуспеха, които костваха изгонването на Ния и Присияна.

Това беше малко като Давид против Голиат, само че победих. Виждате сълзи на неспокойствие и наслада. Смятам, че моят тим има вяра в мен и желая в мое лице да видят един човек, който да ги преведе през дълбокото и даже да ме е боязън, аз ще го направя, ще ги хвана за ръце и ще ги преведа, разяснява Жоро през сълзи.



Искам да ти кажа, че с тази победа доста ме въодушеви братле, намаза егото му и Андрей. Браво брат, изпълни ми сърцето. Ай стегни се към този момент, стига плача.



Тази победа я дължах на тима и особено на Присияна, чиито думи ми подействаха мотивиращо и ми дадоха мощ да допускам във опциите си и с цялото си създание искам да го демонстрирам, продължи да се нахъсва Жоро след успеха си над Кенан.


Залогът за Жоро бе доста огромен. Вече два пъти му гласоподаваха доверие и бе извънредно време да го оправдае.
Царската корона е тежка и той през днешния ден трябваше да даде всичко от себе си, по-добрия победи, разяснява Кенан директния дуел сред двамата.

Дали ще поеме водачеството обаче напълно не е несъмнено, тъй като единствения, който му благодари за тази победа бе Андрей, а дамите резервираха безмълвие и бяха по-сдържани. Още в идната борба ще проличи дали те към момента имат доверие в него и дали той оправдава доверието и упованията им. Ако това не се случи най-вероятно той ще е идващия отпътувал към къщи на крачка от финала. Затова и залогът за него е прекомерно висок, та чак проля сълзи за това и може би това е повода да покаже най-накрая какъв брой е мощен.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР