Кадри: БТВНовото предаване Кой да знае по БТВ слезе от

...
Кадри: БТВНовото предаване Кой да знае по БТВ слезе от
Коментари Харесай

Край! Шоуто на Сашо Кадиев слезе от ефира на БТВ

Кадри: БТВ

Новото предаване " Кой да знае " по БТВ слезе от ефир. Водещият Александър Кадиев разгласи това при започване на днешния последно излъчен епизод. Той бе двоен и продължи над два часа.

Шоуто за познания изкара над два месеца като запълни паузата сред есенния и пролетен ефирен сезон. Кадиев бе водещ, а всяка делнична вечер познания демонстрираха две двойки, водени от сътрудниците на Сашо в актьорската колегия - Милица Гладнишка и Христо Пъдев.



Предаването зареждаше феновете с доста позитивни страсти, а въпросите бяха много сложни.

В последния епизод през днешния ден до Милица и Христо застанаха техните половинки - артистът и артист Иван Велчев и актрисата Цветина Петрова.

Последният победител в " Кой да знае " стана тим " Пъдеви ".



Сашо Кадиев остава в ефира на БТВ като ще бъде капитан на един от двата тима в новото предаване " Аз обичам България ", което започва идната седмица. " Скоро ще почна дори да повеждам и новинарската емисия ", пошегува се синът на Катето Евро.

Това най-вероятно няма да е последно издание на " Кой да знае ", защото то се пребори за своя публика в прайм тайма и можем да чакаме, че още веднъж ще радва феновете в последващи паузи сред телевизионните сезони.



За това загатна и самият Кадиев: " Това беше " Кой да знае " за през днешния ден и за едно известно време напред. Бъдете с нас и идващият път, по всяко време това. Защото просто в действителност се забавлявахме. Аз бях и към момента съм Сашо Кадиев. Благодаря на нашите капитани и на публиката. Без вас научаването на толкоз безсмислени познания нямаше да е толкоз прелестно. До скоро! Чао! ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР