Кадри: БТВНа нещо, което се случва може би за първи

...
Кадри: БТВНа нещо, което се случва може би за първи
Коментари Харесай

Абсолютен прецедент на въпрос за 1000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ

На нещо, което се случва може би за първи път, станаха очевидци феновете на днешния епизод на „ Стани богат “. Участник седна на стола на благосъстоянието против „ Ники Кънчев “ и си потегли за минимално време, откакто изгърмя и трите си жокера на въпрос за 1000 лв., а в последна сметка даде неверен отговор. Никола Николов от Нови пазар даже беше застраховал тази сума като втора сигурна в предаването.



За него водещият сподели, че се завърнал от Чехия и в този момент работи в общината на Нови Пазар, като е част и от локалния спектакъл.
`); break case width


След като отговори с усмивка и положително въодушевление на първите пет въпроса, той си завоюва от Ники Кънчев думите, че му е доста приветлив поради позитивността си. Мъжът даже описа за активността си и по какъв начин е взел участие с дребна роля в задграничен филм неотдавна.



След това той заключи 1000 лв. като втора сигурна сума. „ С брат ми като вървим за риба се застраховаме – взимаме повече ядене и пийване, с цел да не сме капо “, изясни решението си усмихнатият Николов.



„ Кои са двамата писатели, намерили място в песента на Щурците „ Футуролог “ по стихове на Миряна Башева? “, го попита Ники Кънчев, а вариантите, които му даде, бяха „ Камю и Есенин “, „ Сартр и Маяковски “, „ Тютчев и Гьоте “ и „ Яворов и Маяковски “. Водещият даже го предизвести: „ Внимавай, тъй като доста обичам тази ария, тази група и, господ да я елементарни, тази прелестна поетеса “.



Участникът призна, че се колебае сред два отговора, само че не сподели кои са те. „ За да не пожертвам дано да се обадим на другар, че „ да не се лъзгаме по този начин “, сподели Никола, след което от студиото позвъниха на Мартин Илиев от София. Мъжът от Нови пазар обаче не зададе доста тъкмо въпроса и жокерът по този начин и не съумя да му помогне.



За това привика на помощ и „ 50:50 “. След като компютърът се намеси останаха отговори C и D.



Това още веднъж не бе задоволително на Никола и той извика жокера си от публиката – своя брат Димитър. Помощникът го насочи към „ Яворов и Дебелянов “ и участникът му се довери.



В този миг предаването бе прекратено за реклами, а след завръщането в студиото Ники Кънчев обля двамата със леден душ, защото правилен отговор е „ Тютчев и Гьоте “. Така Николов не съумя даже да си тръгне с авансово заключените 1000 лв. и взе чек за 500.



След него на стола на благосъстоянието седна дипломираната актриса и квалифициран психолог, която има личен център за лекуване на зависимости Мина Варийска. В публиката бе и брачният партньор и Чарли Варийски, който е обвързван с киното и е другар на Кънчев.



След като мина през първите пет въпроса, тя бе запитана: „ Кой български филм не е сниман по литературно произведение? “ – „ Осъдени души “, „ Българан е поръчител “, „ Вчера “ или „ Иван Кондарев “. Дамата не съумя да отговори сама и извика брачна половинка си, с чиято помощ вярно уточни „ Българан е поръчител “.



След това Варийска заключи 1500 лв. като втора сигурна сума, а питането за нея бе „ Кой плат носи името на основателя на машината, на която е направен? “ – Сатен, Шифон, Жоржет или Жакард.



Тя изиска жокер „ 50:50 “, само че не съумя да реши кой от останалите Сатен и Жакард е правилен. Затова посегна и към последния си жокер, обаждайки се на Васил Петров от София. Той бе сбит: „ Пиши Жакард “. Мина го послуша и по този начин си подсигурява 1500 лв. от предаването.



Въпросът за 2000 лв. бе „ На кой господ от гръцката митология са синове циклопите? “ – Юпитер, Уран, Марс или Сатурн. Участничката уточни Юпитер, само че правилен се оказа Уран и по този начин тя отпадна с 1500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР