Кадри: БТВЛюбопитна ситуация се разигра в предаването Лице в лице

...
Кадри: БТВЛюбопитна ситуация се разигра в предаването Лице в лице
Коментари Харесай

Слави Трифонов прати по Тошко Йорданов писмо на Цветанка Ризова. Водещата: Много мило, но да беше дошъл

Кадри: БТВ

Любопитна обстановка се разигра в предаването " Лице в лице " по БТВ довечера. Един от гостите бе зам-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов. В началото той изненадващо извади листи хартия от джоба си и сподели, че носи писмо от водача на партията Слави Трифонов за водещата Цветанка Ризова.



След това сценаристът го прочете в ефира. В него шоуменът засягаше снощното посещение на Асен Василев от " Продължаваме промяната " в предаването. Трифонов твърди, че той е споделил погрешни неща, а най-после написа: " Г-жо Ризова, аз нямам икономическо обучение, само че съм шеф от 30 години и доста добре мога да считам. Винаги се допирам на обстоятелствата и виждам да имам добър екип ".



Ризова изслуша деликатно всичко, което Тошко Йорданов прочете, и отвърна: " Много благо, че Слави Трифонов ми е написал писмо. Но си мисля, че е добре вместо да си приказваме с писма, да пристигна водача и да си каже и той мнението ".

" Лидерът си изрича задоволително ясно мнението ", отвърна Йорданов.



" Да, само че с писма и статуси. Това е позабравен род - писмата, тъй че това е прелестно. Отдавна не съм получавала писма ", отвърна му с усмивка водещата.

" Понякога това се чува повече в сравнение с примерно конференция. Слави Трифонов бе дал такава, предложения всички публицисти, в това число от БТВ, отговори на всички въпроси. А а по-късно имаше странни заглавия от някаква половинчата имитация някъде, а не от наличието ", опита да се обоснове гостът.

" Затова постоянно всеки водач на групировка е добре пристигнал ", затвори тематиката Ризова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР