Кадри: БТВКонфликтна ситуация стана в тазвечершния епизод на Ергенът. Евгени

...
Кадри: БТВКонфликтна ситуация стана в тазвечершния епизод на Ергенът. Евгени
Коментари Харесай

Валерия отказа да дои коза за Евгени в Ергенът

Кадри: БТВ

Конфликтна обстановка стана в тазвечершния епизод на " Ергенът ". Евгени Генчев заведе четири от участничките във плантация в Бодрум, като концепцията бе те да му създадат баница, само че след собственоръчно набиране на част от продуктите.



Една от тях - Валерия, обаче отхвърли да дои коза. Причината, която тя посочи, е, че е изявен бранител на животните. Моделката има подслон за кучета, а също така е веган.

" В доенето сигурно няма да се включа, в баницата може ", сподели тя, а Евгени регистрира, че лицето й се е трансформирало незабавно. " Защото съм срещу доенето и третирането по този метод на животното. Евгени, няма по какъв начин да да прескоча моите правила поради теб ", безапелационна бе тя.



" Със сигурност доста неприятно ми стана ", съобщи мачото, след което се обърна към четирите дами с роман: " Има една доста готина история за един човек, който се намира в някакво градче, просто медитира, взима адреса на гуруто и търсейки го в града, намира адреса, само че се оказва някаква касапница. Казва си, че той не може да е на такова място, само че това е адреса. Вижда там човек, който реже месо и е целия в кръв. Пита го по какъв начин като гуру и свещеник работи на такова място, а той му дава отговор, че тази работа някой би трябвало да я прави и че точно той най-добре ще олекоти страданията на животното ", описа Евгени.



" Аз не бих взела участие в това нещо, не считам за съответно това нещо да го върша, и няма ", сподели Валерия.

" Сякаш се заключи в нейните убеждения още веднъж. Аз желаех да оспоря тази прекаленост, тъй като каквато и да е прекаленост, няма по какъв начин да е положителна ", разяснява Генчев пред камерите.



" С каквито и думи да ми кажеш, няма да ме накараш да доя коза. Това е дълга тематика, която няма по какъв начин да се разисква. Отказвам. Има някакви граници, това е моята граница. Няма по какъв начин да наруша границите ", още веднъж бе безапелационна моделката. 



" Хората на следващия ден няма внезапно да спрат да ядат месо. Това е един развой ", продължи да упорства Ергена, само че по този начин и не съумя да я убеди. 

" Не считам, че в случай че доя тази коза, ще понижа нейното страдалчество. Не вземам участие в този развой. Не скърбя, че няма да доя козата. Ако искаш я дои вместо мен ", приключи тематиката тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР