кадри bTVКое е красиво и кое – грозно, кое е

...
кадри bTVКое е красиво и кое – грозно, кое е
Коментари Харесай

Деси Стоянова извърши престъпление по БТВ

кадри bTV

Кое е красиво и кое – грозно, кое е стилно и кое не, е от ден на ден въпрос на персонален избор.

Все отново в региона на модата и външния тип има табута, които е рисковано да се разрушават.

Ако попитате някой кое може да се одобри за закононарушение против положителния усет в обличането, съвсем всеки ще отговори първо, че това е носенето на сандали с чорапи.



Според bTV обаче този фешън грях, прочут най-много от възрастните немски туристи по морето, към този момент не е чак толкоз абсурден. Дизайнерът на „ Преди обед “ Антония Йорданова съобщи това, като особено акцентира, че не става въпрос за нова наклонност, а по-скоро за допустима импровизация, която да те направи по-необичаен.



Естествено, когато става въпрос за неособено чисти чорапи и скапани от носене сандали, резултатът няма по какъв начин да е естетически изискан. При дамите обаче е допустимо такава композиция да проработи, съобщи Йорданова. Тя употребява Деси Стоянова като модел, с цел да показва по какъв начин става това.



Водещата, която си остава един от най-способните и стойностни публицисти на bTV, одобри това предизвикателство като стоманен експерт. Въпреки че самата тя не беше изключително уверена в положителния резултат, тя опитва няколко разновидността на комбинацията сандал с чорап без да роптае и за момент.



През това време екранният ѝ сътрудник Петър Дочев нямаше какво да прави, с изключение на да се радва, че не е на мястото на Деси и да се закача със феновете зад тила на водещата. В един миг дизайнерката на шоуто чак му се скара да се държи по-сериозно.



Всичко това се случи пред очите на феновете в доста значим миг за Деси Стоянова. В същия ден нейните близнаци честват рождения си ден. Той ще е първия без татко им Велислав Русев, който умря в края на предходната година.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР