Кадри бТВЖокерът Обади се на приятел“ е носил късмет на

...
Кадри бТВЖокерът Обади се на приятел“ е носил късмет на
Коментари Харесай

Жена получи помощ от мъжа си в „Стани Богат“, но пропусна уникален шанс

Кадри бТВ

Жокерът „ Обади се на другар “ е носил шанс на доста участници в „ Стани Богат “. Но довечера за първи път мъж, който изпълняваше тази роля, оказа помощ на брачната половинка си да завоюва повече от прилична сума от телевизионната игра.



Работилата като автобусен водач в австрийския град Инсбрук Велислава Венкова Лалев се справяше добре с отговорите на въпросите, само че и на два пъти й се наложи да потърси помощ от публиката и „ 50 на 50 “.



Въпросът за 3000 лв. обаче се оказа неосъществим за дамата и тя реши да употребява последния си жокер – нейния мъж Филип Лалев. Последният трябваше да отговори правилно кой град не е измежду трите европейски столици на културата за 2023 година – Тимишиоара, Елефсина, Веспрем или Нови Сад.



Филип се оправи безупречно и сподели, че първите три града са столици, което разреши на половинката му посочи Нови Сад.



„ Той ги знаеше наизуст, не знам по какъв начин “, означи Михаил Билалов.

Велислава обаче направи непоправима неточност, откакто се отхвърли на идващия въпрос за 5000 лв. – Какво спуска на дъното на Атлантическия океан градската администрация на Ню Йорк до 2010 година, с цел да обезпечи храна за рибите?



Вече отвън играта тя уточни правилния отговор остарели мотриси, за сметка на аквариуми, пътни знаци и мантинели, и по този начин се размина с неповторимия късмет да си тръгне с по-крупна сума.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР