кадри bTVГоляма караница стана в студиото на сутрешния блок на

...
кадри bTVГоляма караница стана в студиото на сутрешния блок на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов се счепка със Златимир Йочев по БТВ: Наведен си!

кадри bTV

Голяма кавга стана в студиото на утринния блок на bTV сред Тошко Йорданов от Има Такъв Народ и Златимир Йочев.

Водещият самичък провокира острия звук на диалога, като първият му въпрос беше за какво Йорданов не се здрависал с предходния посетител, Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия. „ Бяхте съдружен сътрудник в едни миг “, подсети сякаш пътем Йочев. Депутатът пък незабавно реагира и съобщи, че по този начин се вършат операциите.



„ Здрависах се господин Вигенин, в случай че желаете мога да изляза да се здрависам отново “, отвърна Тошко Йорданов, заплашвайки да напусне студиото. Започвайки по този метод, изявлението продължи с непрекъснати заяждания и на моменти с обиди сред водещ и посетител.

Тошко Йорданов съобщи, че Политическа партия са откраднали концепцията на Има Такъв Народ броят на мандатите на кметовете да се ограничи. Златимир Йочев пък разяснява, че Има Такъв Народ също са откраднали концепцията от Татяна Дончева. По нататък в диалога той още веднъж я загатна, този път за това, че е осъдила депутатът от Има Такъв Народ по различен мотив.



Йорданов стартира пък просто да наскърбява Йочев, като съобщи, че въпросите му са глупави, че не е квалифициран и в последна сметка, че цялата bTV (както и Нова телевизия, съгласно него) е „ наведена “ на ръководещите. Водещият му отвърна да не употребява квалификации, само че Йорданов не се трогна.



Депутатът беше изключително изострен към ПП-ДБ поради предлагането националния празник да е 24 май, а не 3 март. „ Тези хора не са българи в главите си “, разяснява Тошко Йорданов. Той съобщи, че на всички нации на Балканите националните празници демонстрират края на Османското господство и по тази причина образецът с Деня на бастилията във Франиция е тъп, защото там е нямало такова.

Йочев се заяде на собствен ред с това, че Има Такъв Народ се сближава с „ Възраждане “, което пък още повече настърви Тошко Йорданов. В един миг той мина в контраофанзива. „ Не бягайте по тъча! “, съобщи депутатът на водещия: „ Не тичам по тъча, като таран търча и ще… “, ядоса се в отговор Злати Йочев, само че не довърши изречението.



В края на диалога водещият реши да тормози Тошко Йорданов с въпрос за какво Слави Трифонов не е народен представител и не е в Народното събрание, като акцентира, че съгласно него смс-ите не са естествена връзка. Представителят на Има Такъв Народ непосредствено съобщи, че това си е тяхна работа. „ Така е по-добре, човек с Народното събрание се обуначва всеки ден “, съобщи Тошко Йорданов. Разговорът приключи враждебно, с констатацията, че двамата в миналото са били сътрудници, само че към този момент не си дължат никакво почитание.

Тошко Йорданов съобщи на Златимир Йочев, че е " приведен ". Специално поради вас ще се надигнем, отвърна Йочев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР