Кадри: БТВЕдиният от капитаните на отборите в Аз обичам България

...
Кадри: БТВЕдиният от капитаните на отборите в Аз обичам България
Коментари Харесай

Сашо Кадиев не спря да се шегува с майка си: Има ТЕЛК. Не знам защо я извикахте

Кадри: БТВ

Единият от капитаните на тимовете в " Аз обичам България " - Сашо Кадиев, получи сериозна фамилна поддръжка в тазвечершното шоу. В неговия отбор са майка му - известната актриса Катерина Евро, и готвачът началник Александър Таралежков. В състава на Камен Алипиев-Кедъра пък са певицата Михаела Филева и актрисата Марта Вачкова.



Като прибавим и водещата Александра Сърчаджиева, представителите на театралното и филмовото изкуство са четирима против трима. Това докара до доста занимателни моменти.



Още първоначално Евро описа по какъв начин с майката на Сърчаджиева - актрисата Пепа Николова, са водили двете деца по коктейли, с цел да се наяждат, че да не им готвят у дома.



След това пък Кадиев на няколко пъти се пошегува с майка си най-много за възрастта й.

" Аз ви споделих, че майка има ТЕЛК. Казах ви да не идва тя. Защо пристигна в това предаване. Съжалявам, че майка е тук ", сподели й очевидно сърдит той след една от игрите, в които изгубиха.



" Ама теб кой те учи на стихотворения? ", отвърна го майката, а той отговори: " Да, но вуйна Марта ме е учила на басни ".



Шегите продължиха и до момента в който малко дете им задаваше гатанки: " Ние не чуваме, тъй като там говорите, а майка както знаете не е добре със слуха ", заяде се Кадиев. Малко по-късно той удари вместо нея бутона, защото ръцете й треперели.

Кадиев и Евро са известни с това, че постоянно когато са дружно в ефир се майтапят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР