Кадри БТВАктьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев взе отношение по

...
Кадри БТВАктьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев взе отношение по
Коментари Харесай

Сашо Кадиев за драмата в Народния театър: Това е разрив, който години наред няма да бъде залепен

Кадри БТВ

Актьорът и ефирен водещ Александър Кадиев взе отношение по тематиката с спора в Народния спектакъл. Там част от актьорите, както и техни други сътрудници желаят промяната на шефа Васил Василев поради пререканията му с Александър Морфов, който бе отхвърлен.



" Най-големият проблем в Народния спектакъл, те са доста, само че най-големият е, че тази културна институция с много сериозна история и много положителни актьори, съществени хора, които творят изкуство и създават спектакъл, е, че сега е в състояние на цялостен раздор. И в спор, който години наред ще има да оздравява. Хората може би си дават сметка, че както в един офис в корпорация, по този начин и в един спектакъл колектива и тима би трябвало оптимално да желаят да дават всичко от себе си да бъде обединен, с цел да може работата да върви. Сега в Народния спектакъл няма такова нещо. Актьорите и техническите служби се разделиха на две. Най-големият проблем, който ме тормози, е този раздор, който години наред няма да може да бъде залепен и съединен. И това ще основава доста съществени проблеми. Независимо кой е шеф. Това кой управлява сега няма значение ", сподели Кадиев по време на предаването, което води в ефира на БТВ - " Преди обед ".



" Това ни е Националния спектакъл, както се споделя, и всички ние му " плащаме " той да действа, да основава творбите, които ние и нашите деца желаеме да забележим, с цел да станем по-добри и по-хубави хора. Кофти е обстановката, ще забележим какво ще стане ", добави той.

Тук гост-коментаторът Митко Кърнев показа, че съгласно него всички би трябвало да се отдръпват

" В смисъл да се изпразни театъра напълно и отначало?. Чухте ли, завършващи НАТФИЗ бъдещи сътрудници. Сега е моментът да кандидатствате в Народния спектакъл. Ще има доста места ", сподели с усмивка Кадиев, само че посочи, че се майтапи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР